• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
A ja mam teraz inny problem, w toalecie na papierze zobaczyłam troche krwi, mało, takie plamienie lekkie. Nic nie bolało, brzuch teraz ćmi ale tak normalnie ciążowo. Mocno sie przestraszyłam ale rozsądek tłumaczy ze nic sie nie dzieje. To chyba może sie zdarzyć czy może powinnam jechać na IP skonsultować?

A ja mam teraz inny problem, w toalecie na papierze zobaczyłam troche krwi, mało, takie plamienie lekkie. Nic nie bolało, brzuch teraz ćmi ale tak normalnie ciążowo. Mocno sie przestraszyłam ale rozsądek tłumaczy ze nic sie nie dzieje. To chyba może sie zdarzyć czy może powinnam jechać na IP skonsultować?
A jesteś po@? Czy przed?

Beta zrobiona w dniu spodziewanej miesiączki. Czyli wychodzi że 4tydz, według skali 5,6... jak mam to interpretować? Czy to normalny wynik ?

Załączniki

• 0783fd74-bb7c-4d1d-885b-2df303ff7cb7.jpg
    0783fd74-bb7c-4d1d-885b-2df303ff7cb7.jpg
    87,1 KB · Wyświetleń: 137
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry