Jula201906
Fanka BB :)
Ja jeszcze też nie miałam wizyty. Może w przyszłym tygodniu się uda, mają dzwonić. Ja dopiero 5+2 więc na spokojnie. Dostałam już leki na tej podwyższone i luteine. Bo badania już robiłam. Także wszystko pod kontrolą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, prywatnieHej, pytanko, czy wszystkie macie badania prenatalne z NFZ?
Na NFZ to chyba po 35 roku życia refundują. A prywatnie to chyba spore koszty.Nie, prywatnie
U mnie w okolicy dolnośląskie i lubuskie 400 zł pappa.Na NFZ to chyba po 35 roku życia refundują. A prywatnie to chyba spore koszty.
Patrzyłam około 230-300 za jedno badanie. Na Śląsku przez 2 lata był program darmowych prenatalnych dla wszystkich (w sensie przed 35 r z) ale zakończył się w styczniu tego roku. A szkodaNa NFZ to chyba po 35 roku życia refundują. A prywatnie to chyba spore koszty.
Ja mam na NFZNie, prywatnie
Nie prawda ja też że.slaska dostałam skierowanie do Bytomia i zarejestrowała mnie bez problemu na NFZ bo powiedziała że kobieta w ciąży ma ochronę nawed gdy nie ma ubezpieczeniaPatrzyłam około 230-300 za jedno badanie. Na Śląsku przez 2 lata był program darmowych prenatalnych dla wszystkich (w sensie przed 35 r z) ale zakończył się w styczniu tego roku. A szkoda
A czy takie badanie jest bezpieczne ?Nie prawda ja też że.slaska dostałam skierowanie do Bytomia i zarejestrowała mnie bez problemu na NFZ bo powiedziała że kobieta w ciąży ma ochronę nawed gdy nie ma ubezpieczenia