Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak po 35 roku, ale jest tam jeszcze kilka innych przesłanek ..chyba po kilku poronienieniach, jeśli już wcześniej stwierdzono wady u płodu i jeszcze coś ...Na NFZ to chyba po 35 roku życia refundują. A prywatnie to chyba spore koszty.
Prawda. Bo to było z funduszu europejskiego. Na nfz dalej są to fakt.Nie prawda ja też że.slaska dostałam skierowanie do Bytomia i zarejestrowała mnie bez problemu na NFZ bo powiedziała że kobieta w ciąży ma ochronę nawed gdy nie ma ubezpieczenia
Zupełnie się nie przejmujDziewczyny mam pytanie czy czujecie kłucie jajnika. ? Mnie dziś kłuje prawy jajnik i trochę się martwię
ja często czuje taki ból w podbrzuszu jakbym miała dostać @, ale moja mama mowiła ze to zupełnie normalneZupełnie się nie przejmujTo nie jajnik, bo jajnik nie jest unerwiony. To więzadła i jest to jak najbardziej normalne. Mam identycznie.
to prawdaA jeśli chodzi o obniżony nastrój, to miewam podobnie. Do tego mdłości właściwie bez przerwy i człowiek się czuje lekko przeżuty i wypluty. Ale wszystko do przetrwania![]()
Kochana nie stresuj się niczym :* może się zdarzyć, że nie będą bolećJa dziewczyny oszaleję .. drugi dzień nie bolą mnie piersiogólnie mam wrażenie że nic mi nie jest .. zaczynam się bać i panikować lekko eh
![]()