reklama

Majowe Mamy 2022

Ja za to mogę spać do bólu 😋😋 na śniadanie jem to co akurat jestem wstanie bez zwymiotowanie😎😎 czasem tylko herbata i suchą bułka, suchary, ostatnio biszkopty i suche wafle...a dziś 😎😎😎😎 śmietanowiec bo wczoraj starsza córka robiła bo miała smaka ...o dziwo wszedł bez problemu hehe na jutro planuje prl-owski hit mojego dzieciństwa 🤣🤣 blok czekoladowy

reklama
Ja chyba zaliczyłam najgorszą noc od lat… Budzialam sie z bólu brzucha osiemset razy, nawet nie wiem, gdzie mnie boli, bo wszędzie oO Do tego mega mdłości. Czuje się, jakbym sie srogo zatruła. Gdzieś w środku nocy nospa chyyyba lekko pomogła, ale dalej nie mogę rozkminić co to jest i co mi się dzieje :D

reklama
Dokladnie tak - dziś 5+6 :+) więc jeszcze kupa czasu :-D 😅 jest ktoś tutaj co ja na tak wczesnym etapie ? 🤭
Ja jestem wg OM dziś 6t1d,ale na pierwszym USG wg miesiaczki w 5t0d wiek ciazy lekarz określił na 5t5d i nie wiem teraz jak to liczyć. Z tym, ze ja mam nieregularne i krótkie cykle od 21 do 26dni. Na tym pierwszym USG potwierdził się termin owulacji, który ja obstawiałam po moich objawach. Tak czy inaczej 5 dni to nie jest gigantyczna różnica, ale mimo wszystko nie wiem juz sama jak liczyc tygodnie. W piątek mam wizytę wiec zapytam lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry