sunflower21
Fanka BB :)
U mnie też dziś lekkie kłucie jakby jajników? Dziwne ale też się zmartwiłamHej dziś coś trochę podbrzusze poboluje i zastanawiam się czy to normalne jest 8+1 dzisiaj a nie chce panikować
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też dziś lekkie kłucie jakby jajników? Dziwne ale też się zmartwiłamHej dziś coś trochę podbrzusze poboluje i zastanawiam się czy to normalne jest 8+1 dzisiaj a nie chce panikować
Ja też dziś 8+1 i też odczuwam pobolewania brzucha, rozpieranie i kłucie. Mam nadzieję, że tak ma byćHej dziś coś trochę podbrzusze poboluje i zastanawiam się czy to normalne jest 8+1 dzisiaj a nie chce panikować
Symvital mama plus magne b6Dziewczyny, a co suplementujecie? Jakimi preparatami?
Uspokoje Cię. Też tak mam. W każdej ciąży tak miałam. Jak czujesz ,że chcesz kichnąć to przełóż się na bokHej dziewczyny a ja dziś z rana leżąc na wznak kichnelam i tak mnie brzuch zaczął boleć jakby się w środku coś oderwało masakra aż piekacy bólmam nadzieję że wszystko w porządku będzie
No jak od razu na bok się położyłam j podkurczylam nogi to lepiej się zrobiło . Ale tak się wystraszyłam . Dzięki za radę ,Uspokoje Cię. Też tak mam. W każdej ciąży tak miałam. Jak czujesz ,że chcesz kichnąć to przełóż się na bok![]()
New life , magne b6, pregnadhaDziewczyny, a co suplementujecie? Jakimi preparatami?