Dorka89
Fanka BB :)
Ja to samo mam od dwóch dni jak się zaczął 8+0 i kolejne dni to brzuch mnie pobolewal.Ja też dziś 8+1 i też odczuwam pobolewania brzucha, rozpieranie i kłucie. Mam nadzieję, że tak ma być![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to samo mam od dwóch dni jak się zaczął 8+0 i kolejne dni to brzuch mnie pobolewal.Ja też dziś 8+1 i też odczuwam pobolewania brzucha, rozpieranie i kłucie. Mam nadzieję, że tak ma być![]()
No właśnie wcześniej podkurczylam a teraz nie wiem leżałam po prostu na wznak i ból straszny był .. mam na serio nadzieję że będzie dobrze bo wizytę mam dopiero za dwa tygodnie ... Mnie mulilo mocno w czwartek i piątek teraz nic . Jedynie że pobolewa mnie brzuch i bolą piersi . Mam 8+3U mnie kichanie obowiazkowo z podkurczonymi nogami, inaczej obawiam się, ze coś mi w tym brzuchu odpadnie
7+4 dziś, nie bardzo mam objawy, nie mogę tylko pic wody, bo mnie jakoś muli. Wizyta dopiero za tydzień : o
W pierwszej ciąży w 7 tygodni miałam takie silne mocne skurcze bolało okrutnie nie mogłam się ruszać, lekarz powiedział mi wtedy przez telefon ze niektóre kobiety tak maja i tak się rozciąga macica, żebym wzięła no spe i powinno pomóc i tak było ale poszłam wtedy na zwolnienie ze stresu ale miałam tylko raz takie silne skurcze więcej się nie powtórzyłoNo właśnie wcześniej podkurczylam a teraz nie wiem leżałam po prostu na wznak i ból straszny był .. mam na serio nadzieję że będzie dobrze bo wizytę mam dopiero za dwa tygodnie ... Mnie mulilo mocno w czwartek i piątek teraz nic . Jedynie że pobolewa mnie brzuch i bolą piersi . Mam 8+3
No ja dziś ból od tego kichnięcia .W pierwszej ciąży w 7 tygodni miałam takie silne mocne skurcze bolało okrutnie nie mogłam się ruszać, lekarz powiedział mi wtedy przez telefon ze niektóre kobiety tak maja i tak się rozciąga macica, żebym wzięła no spe i powinno pomóc i tak było ale poszłam wtedy na zwolnienie ze stresu ale miałam tylko raz takie silne skurcze więcej się nie powtórzyło
To my bardzo podobnie 8+5Hej
Ja biorę mama dha premium.
Cały weekend spędzony z moimi chłopakami w Warszawie, było cudniea dziś znów praca.
Wczoraj wypiłam kawę w hotelu i mi smakowała, czyli minęło moje zniechęcenie do kawy jeah
U mnie dzis 8+6 i w końcu bez objawów, uf![]()
OczywiścieCzy lenistwo to objawy ciąży❣?