Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prenatalne robi się z usg i z krwi, jesli u mnie ciąża sie rozwinie napewno będę robila te badania, przy innych moich dzieciach tez robiłam.Dziewczyny, będziecie robić badania prenatalne ? Mnie dzisiaj moja lekarka trochę zaskoczyła pytaniem bo w sumie nie ogarniam za bardzo jeszcze tych wszystkich badań, ale mówiła że warto zrobić z uwagi na wykrycie różnych chorób.
Nie mówiła jakie konkretnie tylko że prenatalne![]()
RokWspółczuję ile córka ma lat?
Tak, termin mam już ustalony 25.10Dziewczyny, będziecie robić badania prenatalne ? Mnie dzisiaj moja lekarka trochę zaskoczyła pytaniem bo w sumie nie ogarniam za bardzo jeszcze tych wszystkich badań, ale mówiła że warto zrobić z uwagi na wykrycie różnych chorób.
Jem normalnie.Dziewczyny, czy Wy się teraz odżywiacie super zdrowo, czy pozwalacie sobie na jakieś niezdrowe przekąski? Mnie tak naszło na nachosy, że pochłonęłam opakowanie i teraz wyrzuty sumieniaTo były organiczne nachosy na oleju słonecznikowym, ale i tak yyy
![]()
Łącze się w bólu. U nas dalej glutJestem dzisiaj zmęczona.
Córka pierwszy raz katar,tragedia. Leje się jak z kranu
Tak, jestem zapisana na 3 listopadaDziewczyny, będziecie robić badania prenatalne ? Mnie dzisiaj moja lekarka trochę zaskoczyła pytaniem bo w sumie nie ogarniam za bardzo jeszcze tych wszystkich badań, ale mówiła że warto zrobić z uwagi na wykrycie różnych chorób.