Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co, tu gdzie mieszkam nie mam dostępu do Nifty stricteKtóre nifty chcesz robić? Ja myślę o pro. Zastanawiam się czy robić w 11 tc, czy zrobić po pappa (13tc)
Ja teżJa 33
Jeśli mogę coś doradzić, to może poczekaj do 11 tygodnia z Nifty, bo wcześniej jednak jest ryzyko, ze frakcja wolnego dna płodowego będzie mała i będzie trzeba to powtarzać. Ja zrobiłam właśnie pomiędzy 10 i 11 i miałam malutko tej frakcji, ledwo ledwo im się udało zrobić badanie. Nie chciałabym, żeby coś improwizowali w tych badaniach tezMożesz spokojnie w 11 tc. Ja będę pewnie robiła między 10 a 11 Nifty ProJeśli wszystko będzie ok do tego czasu
![]()
Jeju to moja pierwsza ciąża i w sumie obojętna płeć ważne żeby było zdrowe ale też już nie mogę się doczekać kiedy będę wiedziała kto tam w środku siedziPowiem wam, że w tej ciazy strasznie nie mogę się doczekać na informacje o płcitak mam już ochotę kupić jakieś ubranka, ale jeszcze się powstrzymuje. Dziewczyny, które mają już dzieci, w którym tc dowiedzialyscie się o płci? Ja z córką późno, dopiero lekarz mi powiedział chyba w 18 tc a potwiedzil na polowkowych. Mam nadzieję, ze tym razem bobas pokaże szybciej co ma między nogami
![]()