reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Hej dziewczyny, jeszcze nie wiem czy mogę do was dołączyć.ostatni okres 10 sierpnia. Cykl zawsze 28/29 dni Owulacje wg kalendarzyka miałam 24 sierpnia. Staraliśmy się cały czas. Ostatni raz dzień przed owulacja. Dzisiaj 4dpo a czuje ze moje sutki eksplodują. Wiem ze za wcześnie na objawy ale mnie nigdy nie bolały sutki/ piersi na okres a teraz takie coś. Mierze codziennie rano temp. Wczoraj o 7 36,9 a dzisiaj o tej samej h 37,2. Oby się udało🥰 ostatnia ciąża okazała się być biochemiczna 😩

reklama
Dostałam wynik. Beta 100,6
Kurcze niby przyrost ok ale jakoś dziwnie się martwię czy na pewno jest ok. W pierwszej ciąży dokładnie dzień później (niż teraz) miałam betę 666,7
Wynik bardzo dobry.
Może teraz po prostu wolniej. W sumie podwoić się powinno co 2-3 dni więc może po prostu trzeba więcej czasu.
Ale wynik jak najbardziej ok. W poprzedniej ciąży też tak mi rosły.
Ginekolog mi napisał,żebym powtórzyła sobie w poniedziałek bo wczorajszy wynik najbardziej był prawdopodobny,że wpadał w dniu @.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry