Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Świetnie rozumiem, tez czekam na poniedziałek i dalej mam zle przeczucia, a zamiast kłótni mam straszne schizy i obsesje na tekst jakchs niewyjaśnionych, małych spraw, które zaczęły mnie nagle mega męczyć np wokół znajomych i ich zachowania. Plus idąc spać, maz zapytał mnie jak się czuje i stwierdziłam, ze ja nie sadze, ze będzie ok i nie wiem po co nam w ogóle te dzieci, zupełnie nie pasują nam do życiaCześć dziewczyny, ja sobie nie radzę z humorami, wczoraj taką awanturę zrobiłam mojemu, że łomatkoTo chyba wizyta poniedziałkowa daje o sobie znać, już nie mogę wytrzymać tej niepewności
Z objawów to bolą mnie piersi i mam mdłości, ale nie wymiotuje. Czasem myśle, ze to ze stresu po prostu
ahhh
mój też ciągle narzeka, że się czepiam i ciągle neguje jego zdanieCześć dziewczyny, ja sobie nie radzę z humorami, wczoraj taką awanturę zrobiłam mojemu, że łomatkoTo chyba wizyta poniedziałkowa daje o sobie znać, już nie mogę wytrzymać tej niepewności
Z objawów to bolą mnie piersi i mam mdłości, ale nie wymiotuje. Czasem myśle, ze to ze stresu po prostu
ahhh
Ja lubie mleczko z miodkiem, czasem z masłem jeszcze i dodatkowo kanapeczki z czosnkiem duuużo czosnku i np zapiekane w piekarniku to zazwyczaj 2 rzeczy którymi się leczę bez lekarstwdzień dobry
Ja kawa.
córka dość spała.
jakieś sposoby na przeziębienie dla nas?
Czuje,że i mnie ddziadostwo zaczyna łapać
Herbata z miodem cytryna imbirem leci od kilku dni.
My jeszcze nie mieliśmy okazji „przetestować” znajomych, tez mam duże obawy jak to będzie, bo jednak Ci znajomi, z którymi najczęściej się spotykaliśmy, to były imprezy, wyjazdy, ogólnie alkohol był raczej nieodłączną częścią spotkań, oni bez zobowiązań, bez dzieci.A tak swoją drogą to chyba prawda, ze niektórych znajomych nie trzeba się nawet mocno pozbywać, wystarczy powiedziec o ciazy i znikają z życia
Mamy tak z dwiema parami znajomych. Ze śmiesznych rzeczy, zniknęli dowiadując się o poprzedniej ciazy, którą straciłam, ale nie zdążyli się nawet o tym dowiedziec![]()
Ale to dlatego ze zaszłaś w ciążę a oni chcieli a nie mogli ?? Czy jaki powod ??? Może dzieci nje lubią i psuły by im spotkania jeju.Świetnie rozumiem, tez czekam na poniedziałek i dalej mam zle przeczucia, a zamiast kłótni mam straszne schizy i obsesje na tekst jakchs niewyjaśnionych, małych spraw, które zaczęły mnie nagle mega męczyć np wokół znajomych i ich zachowania. Plus idąc spać, maz zapytał mnie jak się czuje i stwierdziłam, ze ja nie sadze, ze będzie ok i nie wiem po co nam w ogóle te dzieci, zupełnie nie pasują nam do życiaZobaczymy co nas dziś czeka, ale jak myśle o takim podłym humorze, to odechciewa się żyć.
A tak swoją drogą to chyba prawda, ze niektórych znajomych nie trzeba się nawet mocno pozbywać, wystarczy powiedziec o ciazy i znikają z życia
Mamy tak z dwiema parami znajomych. Ze śmiesznych rzeczy, zniknęli dowiadując się o poprzedniej ciazy, którą straciłam, ale nie zdążyli się nawet o tym dowiedziec![]()
mnie coś brało od soboty, dokuczalo mi gardło. Od razy zrobiłam syrop z cebuli, dużo herbat z cytryna, miodem i sokiem z malin. Dziś już czuje poprawę i raczej chorobą odpuściła... Zdrówka, oby cię ominelo choróbskodzień dobry
Ja kawa.
córka dość spała.
jakieś sposoby na przeziębienie dla nas?
Czuje,że i mnie ddziadostwo zaczyna łapać
Herbata z miodem cytryna imbirem leci od kilku dni.