reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
będzie dobrze Kochana ❤️
Finalnie poinformowałam ja mailem bo nie znajdzie czasu aby się osobiście spotkać ... Także mam z bani :)
Jejku zwariuje, ciągle jest mi tak zimno, mam dreszcze. Coś okropnego 😫 czekam, kiedy to minie.. Mąż chodzi wyrozbierany do pracy w lekkiej bluzie a ja dziś odprowadzalam do przedszkola córkę opatulona już zimowym szałem, w bluzie i na to jeszcze kurtka 🥶🥶
Jeju mi też tak zimno ! Aż się dziwiłam bo w pierwszej ciąży non stop gorąco mi było ;)

My kupiliśmy mieszkanie niecały miesiąc przed pozytywnym testem. Cały proces trwał od czerwca, załatwienie kredytu itp., strasznie stresująca sprawa :( Ale jednak spokój "bycia na swoim" jest nieoceniony.
ja mam nadzieję że szybko się uporamy z tym.. W sobotę jedziemy oglądać domek, proszę trzymajcie kciuki 🤞🏻
W międzyczasie pomieszkamy u teściów... 🙈

Dziewczyny.. Głupio tak pisać ale.. Poszłam do toalety i zobaczyłam na bieliźnie dużo takiej białej wydzieliny.. Czysto białej.. Hmm.. To normalne? Nic mnie nie boli, dobrze się czuje poza zmęczeniem bo sie wzięłam za sprzątanie (ale już skończone)..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry