o`sophia
Fanka BB :)
oo dzisiaj jadłam budynmnie w pierwszej ciąży odrzucilo od mięsa, teraz nie jest źle - wczoraj nawet wpadła Kiełba z grillaale też nabial teraz to życie... Skyry, budyń i kakao wchodza jak złoto
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oo dzisiaj jadłam budynmnie w pierwszej ciąży odrzucilo od mięsa, teraz nie jest źle - wczoraj nawet wpadła Kiełba z grillaale też nabial teraz to życie... Skyry, budyń i kakao wchodza jak złoto
![]()
Oj mam smaki mam... Teraz mnie naszła ochota na paczka jakiegoś pysznego... Ale już za późno bo mój wrócił do domuGratuluję udanych wizyt
Ja chodzę na nfz tzn głównie na nfz do mojego gina ale jak trzeba to ide do niego prywatnie ale glownie nfz.
Wy to Juz smaki macie?a ja nawet objawow nie mam i chyba zaczynam dostawać dola.
Dokładnie. Jak dobrze ze nie ma mnie tam od 2 latkiepsko jak tak zmienia się wynagrodzenie i jeszcze jeden dzień za free....
Dziewczyny potrzebuje porady. Nie wiem co myśleć ...
20go badałam betę 3034
27go badałam betę 11537
28go silne krwawienie wystraszyłam się i pojechałam do lekarza bo byłam pewna na 98% że poroniłam.
23go na USG pęcherzyk ciążowy 7mm
Okazało się wczoraj że mam krwiaka dlatego krwawię. Pęcherzyk ciążowy 12mm i zarodek 2mm. Lekarz widział coś jakby serce migające ale jeszcze nie słychać.
Dziś byłam ponownie na becie.
Jak myślicie jest szansa że beta będzie
Co lekarz powiedział na wizycie tego 28 po tym krwawieniu?Dziewczyny potrzebuje porady. Nie wiem co myśleć ...
20go badałam betę 3034
27go badałam betę 11537
28go silne krwawienie wystraszyłam się i pojechałam do lekarza bo byłam pewna na 98% że poroniłam.
23go na USG pęcherzyk ciążowy 7mm
Okazało się wczoraj że mam krwiaka dlatego krwawię. Pęcherzyk ciążowy 12mm i zarodek 2mm. Lekarz widział coś jakby serce migające ale jeszcze nie słychać.
Dziś byłam ponownie na becie.
Jak myślicie jest szansa że beta będzie rosnąć ?
to nic tylko się cieszyć ☺Dokładnie. Jak dobrze ze nie ma mnie tam od 2 lat![]()
Że krwawienie jest dlatego że mam krwiaka pod pęcherzykiem ciążowym. Że jest pęcherzyk, zarodek i prawdopodobnie bijące serduszko bo coś na ekranie było widać jak pulsuje. Ale dla pewności kazał mi zrobić beta hcg. Zastanawiam się czy jakby mi spadała beta to czy byłby zarodek , prawdopodobnie serduszko i pęcherzyk ciążowy przez 5dni urósł by 7-8mm ?Co lekarz powiedział na wizycie tego 28 po tym krwawieniu?
Jak po krwawieniu Okazało się ze dzidzius jest ok to ja bym się tej mysli trzymała.Że krwawienie jest dlatego że mam krwiaka pod pęcherzykiem ciążowym. Że jest pęcherzyk, zarodek i prawdopodobnie bijące serduszko bo coś na ekranie było widać jak pulsuje. Ale dla pewności kazał mi zrobić beta hcg. Zastanawiam się czy jakby mi spadała beta to czy byłby zarodek , prawdopodobnie serduszko i pęcherzyk ciążowy przez 5dni urósł by 7-8mm ?![]()
Ja po tym całym zesłanie femibion umierałamJa się właśnie przerzuciłam na femibion bo chciałam brać wit b6 i b12. Brałam właśnie mama dha premium plus i chciałam żeby lekarz polecił co mogę wziąć z witaminami b to powiedział żebym zmieniła bo femibion zawiera je. Ale czuje się po nich normalnie