reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Dziewczyny a jak u was z apetytem? Ja od kilku dni nie jestem w stanie normalnie zjeść... na nic nie mam ochoty jedynie z rana jakiś banan ewentualnie jakąś małą kanapka, ale jak tylko zjem to mam jakieś dziwne uczucie jakby przejedzenia?

mi wszystko smierdzi.. nie moge nic zjesc za bardzo, wczoraj mialam ochote na pierogi to zjadlam 3 sztuki i juz mnie naciagalo na wymioty i mialam uczucie prZepelnienja, a zaraz juz odczuwalam glod.. ogolnie ciagle chodze „glodna” bo bardzo malo je mimo ze sie naprawde staram…

Hej dziewczyny 😊 Jestem w 6 tygodniu, byłam u lekarza jak było 5+1, był widoczny pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte, kolejną wizytę mam w środę, mam nadzieję, że będzie wtedy widać już coś więcej ❤️ Oprócz większej senności, zmęczenia i bólu piersi nie miałam do tej pory innych objawów. Teraz się trochę zmartwiłam, bo się rozchorowałam, katar, duszący kaszel i gorączka, od dzisiaj jestem na L4 od lekarza rodzinnego i trochę martwię się chorobą, czy na tym etapie nie będzie miała wpływu na dziecko 😞

reklama
Hej dziewczyny 😊 Jestem w 6 tygodniu, byłam u lekarza jak było 5+1, był widoczny pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte, kolejną wizytę mam w środę, mam nadzieję, że będzie wtedy widać już coś więcej ❤️ Oprócz większej senności, zmęczenia i bólu piersi nie miałam do tej pory innych objawów. Teraz się trochę zmartwiłam, bo się rozchorowałam, katar, duszący kaszel i gorączka, od dzisiaj jestem na L4 od lekarza rodzinnego i trochę martwię się chorobą, czy na tym etapie nie będzie miała wpływu na dziecko 😞
Witaminy, a lekarz przepisal ci coś na to przeziębienie?logiczne ze się martwisz ja też bym się martwiła ale musisz się kurować i myslec ze będzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry