TuAga
Fanka BB :)
U Mamyginekolog rzeczywiście jest artykuł o tym, że to możliwe i to bez objawówZ drugiego badania tsh 93czyli jednak nie pomylka. Lekarka kazala wziac wieksza dawke eurhyrox i za tydzien kontrola
Ile teraz będziesz brała?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U Mamyginekolog rzeczywiście jest artykuł o tym, że to możliwe i to bez objawówZ drugiego badania tsh 93czyli jednak nie pomylka. Lekarka kazala wziac wieksza dawke eurhyrox i za tydzien kontrola
Ja dziś byłam jestem ciekawa wyniku. Ale po tych tabletkach rano jak wezmę wymiotujeZ drugiego badania tsh 93czyli jednak nie pomylka. Lekarka kazala wziac wieksza dawke eurhyrox i za tydzien kontrola
Różnie liczą.Dziewczyny jak to jest z tymi tygodniami ciąży ?? Wg kalendarzyka flo gdzie notowalam miesiączkę mam 8+6 dzisiaj a wg apliakcjy momly 10 tydzień dziś zaczynam ?
No to ten flo tak pewnie liczy . Ostatnia miesiączkę miałam 31 lipca ... Owulację najprawdopodobniej 14 sierpniaRóżnie liczą.
Wystarczy że dzień dwa różnicy i takie cuda.
Najlepiej sobie policzyć wg om ewentualnie liczyć wg usg.
Ja liczę wg om.
Super oby tak juz pozostało,a ja się cieszę ze swojego wyczulonego wechu:-)Nie chce chwalić dnia,ale czuję się idealnie. Jakby wszystko co meczyło poszło daleko![]()
Oby obySuper oby tak juz pozostało,a ja się cieszę ze swojego wyczulonego wechu:-)
Ja też miałam 31 lipca. Stosunek był 19 sierpnia wogole nie wiem jak to mogło się stać ze jest ciąża, coś się musiało przestawić. według lekarza jest ciąża 2 tygodnie mniejsza.No to ten flo tak pewnie liczy . Ostatnia miesiączkę miałam 31 lipca ... Owulację najprawdopodobniej 14 sierpnia