outofthebox
Fanka BB :)
Ja w 6+4 nie miałam nic, a miałam usg i zarodek był nawet dzień do przoduTak, ale Ty masz dużo wyższą ciążęJa dziś 6+4 dopiero
Ale z rana tak jakby 3/10 mdłości są
![]()
Ja dziś 8+1 i leze po sniadaniu, bo tak mnie zmuliło :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w 6+4 nie miałam nic, a miałam usg i zarodek był nawet dzień do przoduTak, ale Ty masz dużo wyższą ciążęJa dziś 6+4 dopiero
![]()
Tak wiem lekarz mi przepisal, jestem po 2 poronieniach i 3 cesarkach więc jak coś to czeka mnie 4 ccTo jest stricte przeciwzakrzepowe
Bylas już u gina?ja będę miała 6 tyg i kilka dni i zastanawiam się czy już serduszko będzie, jak to u ciebie?Tak, ale Ty masz dużo wyższą ciążęJa dziś 6+4 dopiero
![]()
Dobrze pamietam,zarazilas się od dzieci?byłas u lekarza?jak się czujesz?A ja w końcu żyję, dostałam omeprazol![]()
Ja będę miała wizytę 6+2 i zastanawiam się czy będzie już widoczny zarodekBylas już u gina?ja będę miała 6 tyg i kilka dni i zastanawiam się czy już serduszko będzie, jak to u ciebie?
Nie chce chwalić dnia,ale czuję się idealnie. Jakby wszystko co meczyło poszło daleko![]()
Bylas już u gina?ja będę miała 6 tyg i kilka dni i zastanawiam się czy już serduszko będzie, jak to u ciebie?
U mnie w 6+0 już ładnie biło serduszko, ale ja mam 26 dniowe cykle i owulacje ok 12 dnia wiec u mnie to szybko sie rozwinęłoJa będę miała wizytę 6+2 i zastanawiam się czy będzie już widoczny zarodekW 5+1 był pęcherzyk i ciałko żółte
![]()
U mnie tez ciaza młodsza. Lekarka uspokoiła i powiedziała że często tak się zdarza tymbardziej przy moich dłuższych i trochę nieregularnych cyklach.