sunflower21
Fanka BB :)
Jestem wykończona dzisiejszym dniem
Zrobiłam dziś badania krwi I trymestru, 5-6 fiolek poszło
I na wyniki chyba tydzień muszę czekać, aż do wizyty ale to się jeszcze okaże. Dziś już odpoczywam 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulujęKurcze to miała być odpowiedz na Twoje pytanie, jakoś nie wkleiło mi się
Tętna nie znam, starałam się tez nie gapić na ekran, u mnie chyba ginekolozka tego nie sprawdza, spojrzała tylko czy bije równoUlga trochę, muszę przestac świrować, ale jeszcze trochę stresiku będzie. Dzięki za kciuki!
Ja jeszcze niska w dodatku, bo tylko 159o fajniejestem taka chudzinka jak ty. Tylko niestety przez te mdłości zjechałam z wagi kilka kilo
ale spokojnie nadrobimy
![]()
Ja tez nie, może się już nie pojawią. Lekko muli mnie czasem z głodu albo jak zjem coś, co nie spodoba się mojej głowie hah Ale nie nazwałabym tego nawet mdłościami. O dziwo wszystko dalej rośnie…A co do mdłości to takich "prawdziwych" nie miałam ani razu, tym bardziej nie wymiotowałam. Aż teraz mnie to martwi bo już 8+5![]()
Ja rób pappa i gdyby tam coś wyszło nie tak to wtedy zrobię nifty. Konsultowałam to z lekarzem i powiedział, żeby tak najlepiej zrobić.btw umówiłam za dwa tygodnie ala Nifty, będę wtedy 10+1 i wg lekarki to bezpieczny czas już. Ktoś jeszcze się zdecydował?![]()