• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Z usg wychodzi dopiero 4,1 tc a z om ponad 6 U gina 2 tygodnie temu nie bylo nic widać teraz jest tylko pecherzyk 11 mm ,nie ma narazie ciałka zoltego bo z usg wychodzi 4 tydzień, straciłam już raczej nadzieję:-(,bo jakos dziwne to wszystko, 2 tygodnie temu nie bylo nic a Teraz tylko pecherzyk

Z usg wychodzi dopiero 4,1 tc a z om ponad 6 U gina 2 tygodnie temu nie bylo nic widać teraz jest tylko pecherzyk 11 mm ,nie ma narazie ciałka zoltego bo z usg wychodzi 4 tydzień, straciłam już raczej nadzieję:-(,bo jakos dziwne to wszystko, 2 tygodnie temu nie bylo nic a Teraz tylko pecherzyk
A co z bólami ?
W poniedziałek masz wizytę to okaże się co powie lekarz

Dorota, jakie Ty masz cykle? Skoro ostatnio nie było nic, a teraz jest pęcherzyk to może jednak ciąża jest znacznie młodsza? Kiedy masz wizytę u swojego ginekologa?

reklama
@Onka4419 hej, witaj :)

Ja dziś jestem śpiąca strasznie, piersi bolą (aż się w nocy budzę jak się przekręcam), ale te mdłości znów mam jakieś hiper małe. Nie wiem czemu się tak na te mdłości upieram każdego dnia, ale oczywiście się martwię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry