Tyle dobrze. Myśl pozytywnie !O bólach nic nie powiedzieli, udało mi się dziś załatwić więc nic nie boli;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyle dobrze. Myśl pozytywnie !O bólach nic nie powiedzieli, udało mi się dziś załatwić więc nic nie boli;-)
Nie,nic takiego nie mam.Mam trochę głupie pytanie, czy Wy też siadając na toalecie czujecie czasem taki lekki ból rozpierający jakby w dole macicy? W podbrzuszu? Strasznie dziwne uczucie bo jakby sama czynność siedzenia na kibelku je powodujeCzego to może być powodem?
w ciąży z młodszą w 6 TC był u mnie sam pęcherzyk i to spłaszczony bardzo lekarz mówił, że go to niepokoi i mam co tydzień przychodzić na USGJa poczytalam o tym pustym pęcherzyku ciążowym i raczej czekam na poronienie. W poniedziałek zadzwonie do gina i umówię się z nim na następny poniedziałek jeśli oczywiście nie poronie do tego czasu.
U mnie był 12mm i nic nie było a po 3 tyg piękny dzidziuś z serduszkiemczesc dziewczyny. bylam na usg. 5+3 t.c. widac pecherzyk ciazowy wewnatrzmacicznie, ale pusty. pecherzyk ma 10 mm. czy na takim etapie moze nie byc jeszcze widoczny pecherzyk zoltkowy????czy ktoras tez tak miala i skonczylo sie to dobrze?? mam przyjsc za 2 tyg..
Oby u mnie tak byloU mnie był 12mm i nic nie było a po 3 tyg piękny dzidziuś z serduszkiem
Będzie dobrze. Jeśli licząc jak powiedzieli ze ciąża ma 4 tyg to poczekaj tydzień lub dwa i bobas się pojawiOby u mnie tak bylo
A widzisz ! To kolejny powód, o tym np nie słyszałam także tez jestem zaskoczonaMi odrazu kazał zrobić. Bo wagę mam za wysoką. Na tej podstawie.