o`sophia
Fanka BB :)
jesli jest na liscie leków refundowanych to tak tylko na recepcie musi lekarz zaznaczyć ciążęDziewczyny wy luteinę macie za darmo?
Czytam że to podobno leki bezpłatne obecnie dla kobiet w ciąży.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jesli jest na liscie leków refundowanych to tak tylko na recepcie musi lekarz zaznaczyć ciążęDziewczyny wy luteinę macie za darmo?
Czytam że to podobno leki bezpłatne obecnie dla kobiet w ciąży.
Zobaczysz będzie dobrze.Na 18 wizytę mam, zobaczymy co powie, ja juz i tak nadzieji sobie nie robie ale dziękuję za wsparcie
Ja wiem jak powinno byćjesli jest na liscie leków refundowanych to tak tylko na recepcie musi lekarz zaznaczyć ciążę
ja co drugi dzien sie czuje źle, takze sie nie martw@Onka4419 hej, witaj
Ja dziś jestem śpiąca strasznie, piersi bolą (aż się w nocy budzę jak się przekręcam), ale te mdłości znów mam jakieś hiper małe. Nie wiem czemu się tak na te mdłości upieram każdego dnia, ale oczywiście się martwię.
hejooo, witaj!Hej, jeśli mogę to też nieśmiało chciałabym dołączyć do majowych mam [emoji4]
Test robiłam dwa tygodnie temu, a USG w ten czwartek i już było serduszko. Ta ciąża to dla nas ogromne zaskoczenie, bo mamy już dwójkę dzieci i więcej nie planowaliśmy, ale cóż ..będę kochać jak swoje [emoji28]
Termin mam na połowę maja a jestem z Warszawy.
Życzę Wam wszystkich nudnych ciąż [emoji8] i łączę się w bólu z nudnościami, zawrotami głowy i bezsennością [emoji17]
mnie w sobote wzieło na chipsy solone i z tesciowa szamałysmyMdłości mi wróciłyJuż trzecią godzinę ledwo wytrzymuję, obiad jakoś w siebie wmusiłam. Czekam aż się uspokoi, bo na wieczór zazwyczaj odpuszczało. Mąż przywiózł mi chipsy solone, bo mam takie parcie, że sama nie wiem o co chodzi...ale zobaczę czy zjem, postaram się powstrzymać
![]()
oj ostre chipsy to i ja lubięJa za to straciłam sens życia, bo nie smakuje mi kawa, a to dla niej wstawałam z łóżka! Jak żyć? [emoji3525]
A czipsy to i mnie ciągną ale szczególnie jakieś meega ostre [emoji4]
niestety ostatnio coraz częściej..bo mam zachcianki i jem co mi w duszy zagraA Wam się w ogóle zdarza zjeść coś niezdrowego w ciąży, typu chipsy? Ja pierwszy raz dziś się złamałam, takie miałam parcie na te chipsy, że kosmos. Teraz się źle czuję i piję melisę![]()
powodzenia i wytrwałosci w mierzeniuDzień dobry
Kawa na start.
Marzenie cukru od dzisiaj.
Chyba wie,że dużo zależy od niego bo 90 na dzień dobry po wieczornej koli(zapomniałam ,że będę od dzisiaj kontrolować).