• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Ja odkryłam, że mnie mniej mdli jak...leżę. Dzisiaj tylko po pierogach z truskawkami było mi solidnie niedobrze. Ale hormony mi szaleją bo mam giga doła i wszystko mnie wkurza na maksa dziś🤨 Poza tym te 2 tygodniowe odstępy między wizyfami to nie na moje nerwy...ja bym chciała mieć gabinet i ginekologa w domu najlepiej, żeby w każdej chwili można było zajrzeć😆

Tak, jestem obstawiona lekami. Biorę encorton, luteinę, femibion 1witd 2000j, i heparynę 0,6j.
Jedyne co znalazlam w badaniach które kosztowały masę pieniędzy to mutacja MTHFR. W poprzedniej ciazy ten zestaw leków pomógł i teraz tez ciąża rozwija się prawidłowo.
Biorę identyczny zestaw, takze bez wskazan.... tzn. "profilaktycznie", ale to super, ze udalo ci sie donosic juz na tych lekach! i tez mam ta mutacje, ma ja podobno co druga osoba na swiecie.... ale co zrobic. A jaka dawke bierzesz encortonu i do kiedy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry