o`sophia
Fanka BB :)
myslisz ze taka w zastrzykach ?Jeżeli będziesz miała za wysoki na czczo to pewnie dostaniesz insulinę na noc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myslisz ze taka w zastrzykach ?Jeżeli będziesz miała za wysoki na czczo to pewnie dostaniesz insulinę na noc
W ciąży nie daje się tabletek na unormowanie tylko insulinę. W takim penie, w noge robi się zastrzyk. Ja miałam w tamtej ciąży mała dawkę bo 6j na noc to ilość tego to była taka duża kroplamyslisz ze taka w zastrzykach ?
eh, trudne to jest ? trochę mnie to przeraża..W ciąży nie daje się tabletek na unormowanie tylko insulinę. W takim penie, w noge robi się zastrzyk. Ja miałam w tamtej ciąży mała dawkę bo 6j na noc to ilość tego to była taka duża kropla![]()
eh, trudne to jest ? trochę mnie to przeraża..
kurcze i tak brzmi to przerazajaco..Nie. Ja kupowałam takie malutkie igły 4mm to praktycznie nic nie było czuć![]()
Tez mnie przerażało jak to miałam zrobić pierwszy raz, ale wyjścia nie ma jak trzeba. A jak nie bolało to już później było łatwiej wiadomo. Zobaczysz co ci powie, może obejdzie się bezkurcze i tak brzmi to przerazajaco..
O kurczeno bo po wypiciu 15 łyżeczek cukru, cukier mi spada a na czczo jest wysoki...