Limonkaaa88
Fanka BB :)
Nie radzę sobie, mecze się okrutnie:/Dziś u mnie 9+1 a mam to samo już spodnie uciskają jak siedzę, ratuje się sukienkamimdłości przeszły to teraz mega wzdęcia i zaparcia
Jak sobie radzisz z wzdęciami ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie radzę sobie, mecze się okrutnie:/Dziś u mnie 9+1 a mam to samo już spodnie uciskają jak siedzę, ratuje się sukienkamimdłości przeszły to teraz mega wzdęcia i zaparcia
Jak sobie radzisz z wzdęciami ?
Może ma akurat wolne miejsce, może ktoś odwolal, myśl pozytywnieMiałam mieć wizytę w czwartek/piątek jednak dostałam SMS od ginki, że zaprasza jutro po 15 i do tego weźmie moje badania krwi, teraz mam stres, że wizyta szybciej bo może z badaniami coś nie tak![]()
A bole brzucha?Migreny dosyc silne, mdlosci, wszystko mi smierdzi, zaparcia bolesne chociaz zdrowo sie odzywiam no i straszne wachania nastroju ..asz sama ze soba nie wytrzymuje![]()
Dziewczyny jak wejść na grupe prywatna?![]()
Dziękuję, już wyslalam prośbę o dolaczenie
Ja w domu jak mierze po dwóch godzinach to mam 91 najwięcej 111 ale nigdy tyle ..To sporo ponad normę. W domu mierzymy chyba tylko godzinę po posiłku bo chyba nie ma nawet ile powinno być po 2h