Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja swojego nie polecę, nie wydaje się jakiś super, mam Babysounds doppler. W sumie nie miałam jeszcze okazji uslyszec z nim tętna, ale (uwaga będzie lekko traumatyczne wspomnienie, nie czytac jak unikacie złych info!) w poprzedniej ciazy próbowałam nim znalezc tętno w momencie, kiedy serce już nie biło, ale o tym nie wiedziałam i słychać bylo pewnie moje, ale na wyswietlaczu pokazywało sie 145, 155 wiec myslalam, ze nie umiem tego uslyszec, ale wyświetlacz mówi, ze jest git. No i olałam i pojechałam na wakacje, które skończyły sie raczej średnio :/A macie jakiś sprawdzony detektor tętna? Też chciałam kupić i nie mam pojęcia jaki![]()
A jak sie czujesz? Masz jskies bole podbrxysza? Czy raczej bez?Witam dziewczyny! Dołączam i jato moja pierwsza ciąża. Obecnie jestem na etapie 10+3, niestety moja ginekolog nie wyznaczyła mi terminu porodu
z aplikacji wychodzi 8.05 , zobaczymy
![]()
WitajWitam dziewczyny! Dołączam i jato moja pierwsza ciąża. Obecnie jestem na etapie 10+3, niestety moja ginekolog nie wyznaczyła mi terminu porodu
![]()
Mam lepsze i gorsze dniA jak sie czujesz? Masz jskies bole podbrxysza? Czy raczej bez?
U mnie dzis 10+2 i wg usg 3 majWitam dziewczyny! Dołączam i jato moja pierwsza ciąża. Obecnie jestem na etapie 10+3, niestety moja ginekolog nie wyznaczyła mi terminu porodu
![]()
Jestem ciekawa na kiedy mi wyliczy bo sama jestem z 10.05Witaj
Mnie mój ostatnio też zapomniał powiedzieć. Ja dzisiaj 10+1 i wychodzi 4.05