o`sophia
Fanka BB :)
mam chrzesnice Oliwke, jest cuuudnaOliwki są fajneja mam najstarszą ..młodszą Maja..teraz podoba mi się Pola, gorzej z chłopcami
Adrian i zero pomysłów dalej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam chrzesnice Oliwke, jest cuuudnaOliwki są fajneja mam najstarszą ..młodszą Maja..teraz podoba mi się Pola, gorzej z chłopcami
Adrian i zero pomysłów dalej
Hehe tez mi teraz przez głowę przeszły Lena i ŁucjaA co do tematu imion. To moja najstarsza to Maja nie mieliśmy problemu z wyborem. Druga to Lena i to starsza córka wybrała to imię. Trzecia to Łucja na przekór całej rodzinie męża mój wybór![]()
Zośku to niezły łobuzzawsze chciałam mieć Zosie ale u partnera jest juz duzo w rodzinie i na razie podoba nam się Eliza a jak chłopak to Julian
dla dziewczynki podoba mi sie jeszcze Rozalia, ale moj nie za bardzo chce![]()
mam na drugieZośku to niezły łobuz![]()
Ja tak mam ,ze krwiak się powoli wchłania i nic nie krwawię .Lekarz powiedział mi ze krwiaki albo się wchłaniają bez żadnych plamienie ,albo się oczyszczają i wtedy są plamieniaMnie choroby tak pochłonęły, że czasami to zapominam że jestem w ciąży. Żadnych dolegliwości ani nic co by na nią wskazywało. Tak tylko martwię się tym krwiakiem, bo niby lepiej by było gdyby się sam powoli oczyszczał, a ja nie mam żadnych plamień. Czy jest możliwa że on się po prostu powoli wchłania bez żadnych widocznych dolegliwości?
Dla mnie wymioty przynosiły ulgę i w sekundę zaczynałam czuć się super i funkcjonowałam w 100% normalnieDziewczyny, mam pytanieMega dziwne hehe. Jak się zwymiotuje w ciąży to jest ulga i mdłości odpuszczają na jakiś czas, czy to nic nie zmienia? Bo ja się panicznie boję wymiotować więc tu walczę z odruchami, ale zaczynam się zastanawiać czy nie warto zwymiotować
@nutka83 co do krwiaka to wydaje mi się, że może się wchłaniać
Dziewczyny od glukometrów, nie zapomnijcie ich skalibrować po zakupie![]()