10 TC leciJa dopiero na 16
Który tydzień?
No i po.. wszystko ok fasolka ma 27.7 mam ..serce bije
@Aleks90 i pewnie tak będzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
10 TC leciJa dopiero na 16
Który tydzień?
Super10 TC leci
No i po.. wszystko ok fasolka ma 27.7 mam ..serce bijewidać nóżki i rączki
@Aleks90 i pewnie tak będzieteraz się martwię czy serce nadal bije potem będą prenatalne i czy nie na wad potem ruchy będę liczyć
![]()
dziękiTo jak ja. Zresztą nie dostałam nakazu leżenia.
myślę, że tak. Robiłam badania genetyczne po poronieniu w9 TC i płeć poznałamZastanawiam się czy na prenatalnych dowiem się już jaka będzie płećw tamtej ciąży byłam 12+6 to się dowiedziałam. Teraz będzie 11+5 wiec ciekawe
Super ze wszystko ok. U mnie było 2.7110 TC leci
No i po.. wszystko ok fasolka ma 27.7 mam ..serce bijewidać nóżki i rączki
@Aleks90 i pewnie tak będzieteraz się martwię czy serce nadal bije potem będą prenatalne i czy nie na wad potem ruchy będę liczyć
![]()
w którym jesteś tygodniu?Dziś zrobiłam bhcg i pappa, jakie zaskoczenie ze juz mam wyniki, czekam na usg, a do niego jeszcze trochę czasu 2 tygodnie. Gin kazał mi robić tak wcześnie, w sumie w 1 ciąży też tak robiłam.. A wam kiedy gin zalecają robić badania przed czy po usg?
10plus5 2 gin mówiło ze mam tak zrobić, ostatnio też robiłam 10plus5. Ale wiem ze w wytycznych jest od 11.w którym jesteś tygodniu?
Tydzień przed usg. A miałaś być naczczo?Dziś zrobiłam bhcg i pappa, jakie zaskoczenie ze juz mam wyniki, czekam na usg, a do niego jeszcze trochę czasu 2 tygodnie. Gin kazał mi robić tak wcześnie, w sumie w 1 ciąży też tak robiłam.. A wam kiedy gin zalecają robić badania przed czy po usg?
Ale tam badają materiał genetyczny, z którego jest ustalana płećmyślę, że tak. Robiłam badania genetyczne po poronieniu w9 TC i płeć poznałam
Nikt nic nie mówił, ale ja byłam naczczo, bo każde tak robięTydzień przed usg. A miałaś być naczczo?