Ja ogólnie używam przez przeglądarkę to w rogu mam menu i na samym dole grupy->twoje grupy i tam jestCzy zawsze trzeba wchodzić przez link? Jest jakas inna droga?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ogólnie używam przez przeglądarkę to w rogu mam menu i na samym dole grupy->twoje grupy i tam jestCzy zawsze trzeba wchodzić przez link? Jest jakas inna droga?
Super że wizyta udanadziecko już 3.5 cm. Pięknie było widać ręce,nogi,żołądek ,kark
Termin 5.05 ale po 20.04 cc.
Foto na grupę wrzucam.
PięknieI ja po wizycie. Bombelek ma 28 mm i rośnie książkowo (oby tak dalej).
Umówiłam się dziś na prenatalne. Lekarz kazał umówić się jak będę co najmniej po 12,5 tyg. Więc umówiłam się na 4.11 to będzie 13+4. W pierwszej ciąży miałam USG i krew pobierana w tym samym dniu. Tym razem ma być tak samo.
w ten sam dzień 15.10A kiedy masz usg?
Ja miałam robione badanie, ale przez nieuwagę zrobiłam jedynie IgM. Wyszło ponad 5 i moja pani doktor powiedziała, że musiałam przejść infekcje w ciągu pół roku. Na szczęście już jej nie ma i wszystko jest ok.Właśnie nie. Mam ochotę przy następnym razem