nutka83
Fanka BB :)
Jeżeli chodzi o zabobony to ja w jakie rzeczy nie wierzeCzęść dziewczyny. Wracam po długiej nie obecności. Mam do was pytanie bo każdy mówi że nie bo to szkodzi. Czy kobieta w ciąży może iść na pogrzeb
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeżeli chodzi o zabobony to ja w jakie rzeczy nie wierzeCzęść dziewczyny. Wracam po długiej nie obecności. Mam do was pytanie bo każdy mówi że nie bo to szkodzi. Czy kobieta w ciąży może iść na pogrzeb
Mi 1.10 zmarła babcia, emocje niesamowite wszyscy mówili że nie mogę się przecież denerwować ale to tak niestety nie idzie, byłam na pogrzebie, chodź potem martwiłam się czy wszystko w porządku z dzieckiem. Ale poszłam na USG i wszytsko dobrzeCzęść dziewczyny. Wracam po długiej nie obecności. Mam do was pytanie bo każdy mówi że nie bo to szkodzi. Czy kobieta w ciąży może iść na pogrzeb
Będzie dobrzeDziś wieczorem idę na wizytę... Nie wytrzymam do 25.... Idę do innego lekarza niż mój.. Muszę zobaczyć czy jest zarodek serduszko itd bo dostaje już na głowę... Z drugiej strony... Co jeśli nie ma? Jeszcze bym te dwa tygodnie w spokoju siedziała na dupsku.. Dziś według aplikacji 8+2
Maz się śmieje ze ma zły fach, mówi że jakby był ginekologiem to bym była zadowolonaa jeszcze gabinet w domu to już całkiem
![]()
Ja też wszystko niby czuje,a jak idę na wizytę to zawsze wszystko ok.Ja mam wizytę w piątek i tez chętnie poszłabym już dziś, dziś wkładając progesteron znów mam wrażenie, ze szyjka jest mega nisko, no dosłownie kilka centymetrów (3-4) i na nią wpadam, nie wiem od czego to zalezy i czy to normalne, a wczoraj wyczułam opuchniętą cewkę moczową tak samo blisko wejścia do pochwy.
Już się boje czy przypadkiem już nie po wszystkim ;/
Trzymam kciukiDziś wieczorem idę na wizytę... Nie wytrzymam do 25.... Idę do innego lekarza niż mój.. Muszę zobaczyć czy jest zarodek serduszko itd bo dostaje już na głowę... Z drugiej strony... Co jeśli nie ma? Jeszcze bym te dwa tygodnie w spokoju siedziała na dupsku.. Dziś według aplikacji 8+2
Maz się śmieje ze ma zły fach, mówi że jakby był ginekologiem to bym była zadowolonaa jeszcze gabinet w domu to już całkiem
![]()
No jasne. Ja przez pierwsze dwa tygodnie ciąży byłam buddą, teraz lęki pierwsza klasa. Dzisiaj prawie zeszłam na fotelu ze stresuDziewczyny byłam na wizycie we wrześniu skończone 7 tygodni. Teraz wizytę będę miała za tydzień skończony 13 tydzień. Ale od tygodnia boję się, że coś jest nie tak nie mam żadnych objawów, wszystko jest okej. I ciągle panikuje ze serduszko przestało bić. Czy też macie takie stany lękowe?