Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro. PrzytulamDziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
Będę trzymać za was kciuki żeby wszystkim wam udało się donosić ciążę szczęśliwie do końca.
U mnie 110 to maxCzy któraś z was też ma takie niskie ciśnienie
Ja w gabinecie też mam wysokiMnie też wczoraj właśnie tak zabolało, teraz mam stresaTrzymam kciuki za wizytę!
Ja mierze codziennie i ani razu nie było ponad 120/80A w gabinecie ginki 138/85, dlatego w listopadzie jej chcę pokazać że to z emocji a nie, że mam nadciśnienie
![]()
Przytulam i bardzo współczuję.Dziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
Będę trzymać za was kciuki żeby wszystkim wam udało się donosić ciążę szczęśliwie do końca.
O matko i nic ci nie jest. Mi głowa to pekaDziewczyny ja jestem mistrzem jeśli chodzi o niskie ciśnienieod zawsze tak mam
![]()
Ja takie mam od kiedy pamiętamMi trochę krew z nosa poleciała a ty jak się czujesz przy takim ciśnieniu
Strasznie mi przykroDziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...
Jejku, tak mi przykroDziewczyny, ja już po wizycie. Niestety też muszę się z wami pożegnać. Serce nie bije, ciąża młodsza niż powinna być. Co prawda ginka powiedziała, że ma tam dużo gorszy sprzęt niż w prywatnym gabinecie co nie zmienia faktu, że akcji serca nie zarejstowano a dziś już 8+5. Mam jeszcze zrobić 2x betę i za tydzień kontrola i pewnie szpital. W sumie czego mogłam się spodziewać po tylu poronieniach...