sunflower21
Fanka BB :)
Ja dziś od 6 na nogach, przygotowujemy sobie pierwsze mieszkanie, ekipa dziś powynosiła stare meble, byliśmy pilnować a później na długie zakupy. Po południu jedziemy rwać tapety stare
Męczące ale ekscytujące 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję bardzoWszystkiego najlepszego![]()
I narobiła ochoty na słodkiego rogala... Chyba się przejdę do biedry zarazWszystkiego najlepszego @gorla
Ja już schizuję przed poniedziałkowym szybkim USG. Lekarz kazał się tym w ogóle nie przejmować, że mój maluch był 3 dni młodszy ostatnio, ale logika swoje, a emocje swoje oczywiścieJak jechałam na pierwsze USG to nawet w samochodzie już się nie stresowałam, a teraz sobota, a mi już lekka panika wjeżdżą
Byłabym najszczęśliwsza na świecie w poniedziałek, gdyby się okazało, że maluch ma ponad 2 cm już i dobre tętno
Dziś zaczęłam zapisywać moje cukry. Na dwa wyniki mam na razie dwa złe, ale tylko o kilka jednostek przekroczone, na czczo 93, a po śniadaniu 145...ale to moja wina bo zjadłam słodkiego rogala (już nie będę) jak poszliśmy po chleb do piekarni![]()
Hehe nic nie mówI narobiła ochoty na słodkiego rogala... Chyba się przejdę do biedry zaraz![]()
Ale macie fajnie a ja zjadłam ciastko bez cukruHehe nic nie mówja na szczęście mam amerykankę i donaty, bo rodzice wczoraj przywieźli i nie muszę wychodzić
Ja sobie przypomniałam, że mam sernik na zimno po imieninach brata...Hehe nic nie mówja na szczęście mam amerykankę i donaty, bo rodzice wczoraj przywieźli i nie muszę wychodzić
W biedrze są akurat dwa rodzaje od allnutrition bo kupowałam ostatnioAle macie fajnie a ja zjadłam ciastko bez cukru![]()
O, ciekawe czy u nas też... Tak czy inaczej dobrze wiedzieć :-)W biedrze są akurat dwa rodzaje od allnutrition bo kupowałam ostatnio![]()
Wiem jadłam je . A dziś bonitki bez cukru też z biedronkiW biedrze są akurat dwa rodzaje od allnutrition bo kupowałam ostatnio![]()