reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Dzień dobry

U nas też 40m2 i też bez balkonu🙂 Jak tam z wizytami w tym tygodniu, ktoś się wybiera? Ja mam w środę, ostatnio byłam miesiąc temu, więc nie mam pojęcia, czego się spodziewać.
jedziemy razem z ta wizyta, tez mam w środę po równiutkim miesiącu, ale jak będzie ok to poproszę lekarza o wizytę po 3 tygodniach. Chcociaz jestem dziwnie spokojna :)
wczoraj odwiedzili nas przyjaciele z niemowlakiem i ona mówi że od kiedy weszła czuła ze jestem w ciąży, a piątek w laboratorium podeszła do mnie obca kobieta i kazała wejść bez kolejki bo przecież w ciazy jestem... A przecież jeszcze wchodzę w jeansy 😂

Hej dziewczyny, ja miałam iść dopiero za dwa tyg na wizytę a dzwoniłam do lekarza bo skończyły mi się nagle tabletki i myślałam że pomylił się poprostu że poda mi kod recepty a on mówi że nie bez powodu tak dał i że mam dziś przyjść bo on zobaczy czy wogole dzieci się rozwinely ☹️ tak się zmartwiłam że szok... Idę na wizytę dziś o 16...

Hej dziewczyny, ja miałam iść dopiero za dwa tyg na wizytę a dzwoniłam do lekarza bo skończyły mi się nagle tabletki i myślałam że pomylił się poprostu że poda mi kod recepty a on mówi że nie bez powodu tak dał i że mam dziś przyjść bo on zobaczy czy wogole dzieci się rozwinely ☹️ tak się zmartwiłam że szok... Idę na wizytę dziś o 16...
Ja też dziś na wizytę . Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze 😘

Nie martw się, przy ciąży bliźniaczej to normalne, że lekarz chce Cię trochę częściej oglądać, zupełnie się nie przejmuj🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry