reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Dzień dobry w ten pochmurny wtorek. 🤷‍♀️🙋‍♀️ czy Wy tez macie koszmary w ciąży? Naprawdę ja mam tak dziwne sny, dzisiaj to sie obudzilam i mam płacz cały czas na buzi wymalowany! 🙈 miłego dnia kochane, trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu ✊🙏🌸

Dzień dobry w tym pochmurny wtorek. 🤷‍♀️🙋‍♀️ czy Wy tez macie koszmary w ciąży? Naprawdę ja mam tak dziwny sny, dzisiaj to sie obudzilam i mam płacz cały czas na buzi wymalowany! 🙈 miłego dnia kochane, trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu ✊🙏🌸
Tak, ostatnio mam pogięte sny, dziś w Łodzi szukałam szpitala im sw Zofii, bo musiałam mieć jakieś badania, a koleś w szpitalu "obok" (bo nie trafiłam) nabijał się z mojego brzucha... Później zanim w końcu znalazłam ten szpital nasza rodzina polowała na jakiegoś snajpera, który nawet kogoś od nas wcześniej zabił, ale jak go zabili to padł na nas hejt :-P

Wczoraj miałam pogięty sen z udziałem mojej przyjaciółki - już w śnie dopadał mnie jakiś dzięcioł (zasypiałam w śnie na stojąco) i helikopter (tak kręciło mi się w głowie) i jak się obudziłam, kręciło mi się nadal...

Przedwczoraj coś z poronieniach i innych jakiś takich śmierciach, znikaniach ludzi...

Dziewczyny, czy Wy też macie takie dziwne bóle jakby po bokach macicy, trochę idące do pachwiny? No trochę mnie to męczy od 4-5 godzin, trochę już wczoraj wieczorem to miałam. Domyślam się, że to jakieś więzadła, ale jeszcze stres jest i się bacznie obserwuję ;)
Tak mnie ciągnie czasem z prawej strony aż do pachwiny albo z lewej . Zależy w jaki dzień

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry