Jutro powinna być@ nie za duża ? Albo owulacja była szybciej albo ..coś nie takPewnie masz duże wartości w widełkach bo Ty przed @?,czy pomyliłam osoby.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro powinna być@ nie za duża ? Albo owulacja była szybciej albo ..coś nie takPewnie masz duże wartości w widełkach bo Ty przed @?,czy pomyliłam osoby.
Mieści się w widełkach wiec myślę że wszystko jest ok ,ja robiłam 3 dni przed @ i miałam 217Jutro powinna być@ nie za duża ? Albo owulacja była szybciej albo ..coś nie takpisze 4 tc 9.5 - 750
Taka dość. Na pewno nie jest to nic złego. W "najgorszym wypadku" bliźniaki.Jutro powinna być@ nie za duża ? Albo owulacja była szybciej albo ..coś nie takpisze 4 tc 9.5 - 750
Spokojnie w tamtej ciąży robiłam w dzień spodziewanej i mialam 666Jutro powinna być@ nie za duża ? Albo owulacja była szybciej albo ..coś nie takpisze 4 tc 9.5 - 750
No to podobnie jak mamSpokojnie w tamtej ciąży robiłam w dzień spodziewanej i mialam 666
Teraz mam mniej ale mam nadzieje ze ok. Robisz przyrost?No to podobnie jak mam631
Oo to na kiedy pokazuje ci koniec kwietnia ?Myślę kiedy iść do ginadzisiaj wypada 5t 2d według kilku kalkulatorów
![]()