Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Tyle mi z usg byłoJa mam termin na 29 kwietnia z om. I ostatni okres mialam 23.07. Więc duza rozbieżność u ciebie. Dziś mam 13 t 3 d
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyle mi z usg byłoJa mam termin na 29 kwietnia z om. I ostatni okres mialam 23.07. Więc duza rozbieżność u ciebie. Dziś mam 13 t 3 d
Nie martw się tym za bardzo, duże bobo to dobre bobo, może faktycznie super dziwna owulacjaOkres miałam 5 sierpnia nie wiem co to za cuda się porobiły
U mnie zapytali czy partner zaszczepiony, jeżeli pokazał zaświadczenie to mógł wejść Najpierw przez brzuch ale nie bylo wszystkiego widać dokładnie więc dokończono dopochwowoHej, ja dwa pytania odnośnie prenatalnych. Mogłyście być z partnerami? I czy miałyście robione już przez powłoki brzuszne?
Ja byłam sama,ale dziewczyna przede mną wchodziła z partnerem.@pietru a w tych Tychach można było z partnerem wejść? Kto wykonywał Ci badanie? Dr student?
Bo jeszcze im się chceJa byłam sama,ale dziewczyna przede mną wchodziła z partnerem.
Tak,badanie wykonywał dr Student-ja jestem bardzo zadowolona z tego w jaki sposób przeprowadził badanie,wszystko szczegółowo opisywał i był bardzo miły(wręcz zabawny)
Czekaj..nie zrozumiałamBo jeszcze im się chce![]()
SuperHej, wracam do was po przerwie. Trochę się uspokoiłam po prenatalnych, wyniki bardzo dobre, więc nie robię wolnego dna. Płci nie znamjuż zaczęłam mówić znajomym, za tydzień/2 idę na l4.