Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie widaćJa dziś 10+4, za 9 dni mam to pierwsze USG genetyczne i chodzę po scianach. Mdłości mi też trochę odpuściły i oczywiście milion scenariuszym. Po za tym w kazdym kalendarzu ciazy pisza, ze po skończeniu 10tc dla przy kolejnych ciazach widac juz uwypuklony brzucha, a u mnie nic. Tak jak bylo tak jest, nawet 1 cm. A jak jest u Was cos juz widac?
Nie ma szans nic transmitować ani Cię zarazić, jego gorączka to odpowiedz organizmu na nieznajomą cząstkę, którą dostał, ale ta cząstka nie jest wirusem, nie może się namnażać, przenosić ani nicDziewczyn, mój mąż się wczoraj zaszczepił na covid. Cala noc miał dreszcze i goraczke, nie kaszle, nie ma kataru itp. Ja sie na tym nie znam, ale czy on obecnie po szczepieniu tego wirusa jakoś transmituje i może mnie np zarazic? Kolezanka w pracy mi powiedziała, ze osoby świeżo zaszczepione powinny się izolowac przez kilka dni. Wiecie coś na ten temat? Nigdy nie zgłębiałam i moja wiedza jest zerowa.
Właśnie moje też ponad 7 centymetrówTe widełki 11-13+6 tydzień to bardziej chodzi też o wymiary malucha. Bo żeby wszystko było dobrze widoczne to musi być określone crl. U mnie wczoraj na 12+1 bobo 64mm (spore jak na ten wiek ciąży) więc być może w 13+5 byłoby za duże![]()
Jasne , mam stronę na fb Wypalała Mama i na insta wypalala_mama_art. ZapraszamJaki piękny a czy można zamówić u ciebie ?
Nie możeDziewczyn, mój mąż się wczoraj zaszczepił na covid. Cala noc miał dreszcze i goraczke, nie kaszle, nie ma kataru itp. Ja sie na tym nie znam, ale czy on obecnie po szczepieniu tego wirusa jakoś transmituje i może mnie np zarazic? Kolezanka w pracy mi powiedziała, ze osoby świeżo zaszczepione powinny się izolowac przez kilka dni. Wiecie coś na ten temat? Nigdy nie zgłębiałam i moja wiedza jest zerowa.
A przypomnij który wczoraj tc dokładnie? Jakieś spore te dzieciaczki naszeWłaśnie moje też ponad 7 centymetrów![]()
Ja miałam 12i6 i ok wszystko wyszłoCześć dziewczynyja mam prenatalne w czwartek i będę wtedy w 13tc + 0 dni. Nawet nie pomyślałam ,żeby przekładać na wcześniej bo podobno do 13+6 dni można wykonywać prenatalne pierwsze
![]()
Ja narazie też jestem na urlopie wychowawczym![]()
Wczoraj 12+5 było a z usg jak dobrze widziałam 13+3, czekam na komplet wyników .A przypomnij który wczoraj tc dokładnie? Jakieś spore te dzieciaczki nasze![]()