Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wg mnie masz 6+0 , kończysz dziś 6 tydzień i zaczynasz jutro 7 tydzień.A ja chyba aż do wizyty będę miała zagadkę jak liczyć te tygodnieWedług ostatniego okresu (20 lipca) to dziś zaczynam 6 tydzień
Ale owulacje miałam w 24 dniu cyklu zamiast jak w typowym, w 14 dniu. To powinnam odjąć te 10 dni od 6 tygodni?
Witamy i gratulujemyHej! Witam się z Wami! Termin na 10.05dziś lecę na betę i umawiam się do lekarza na połowę września.
Jestem podekscytowana, ale jednocześnie przerażona, bo poprzednią ciąże poroniłam. Oby ta była szczesliwa![]()
Ja liczę tak że dziś mam 4+5 to że kończę 4 tydzień. Zresztą mój lekarz też liczy pełne.Ja nigdy nie mogłam zrozumieć ze 6+0 to siódmy tydzień 7+2 to ósmy tydzień u mnie jak jest dzis 5+0 to mówię ze to 5 tydzień, nie pasuje mi inaczej hehehe ale w poprzedniej ciąży miałam tez z tym problem![]()
Gratulacje ! Czekamy na wynik bety.Hej! Witam się z Wami! Termin na 10.05dziś lecę na betę i umawiam się do lekarza na połowę września.
Jestem podekscytowana, ale jednocześnie przerażona, bo poprzednią ciąże poroniłam. Oby ta była szczesliwa![]()
Ja liczę tak że dziś mam 4+5 to że kończę 4 tydzień. Zresztą mój lekarz też liczy pełne.
Lili rodziłam 36+6 ,wpisane że 36