Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
A to trzeba wybierać szpital?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam dziś do odbioru krew z prenatalnych ale do 17stej muszę czekać aż mój pojedzie po wyniki bo ja chora nigdzie się nie ruszamDziewczyny ja juz po prenatalnych. Dzidziuś strasznie nie chciał wspolpracowacdlatego nie wiemy jaka płeć. Najważniejsze, że dziecko z usg anatomicznie wygląda na zdrowe, wszystko jest na swoim miejscu
jestem już spokojniejsza. Krew też mi pobrali, teraz tylko czekać na wyniki, mają przyjść na mejla. Ale kolejna wizyta u mojego giną za miesiąc, chyba umrę z ciekawości bo fajnie by było wiedzieć, kto tam siedzi
![]()
Poradnie perinantologii są tylko przyszpitalnych... Z tego co wiem...A to trzeba wybierać szpital?
Nawet nie wiem co to,szczerzePoradnie perinantologii są tylko przyszpitalnych... Z tego co wiem...
Pytałam w ramach nfz, w końcu niemałą kasę zabierają z pensji, ale jak piszesz prywatnie pewnie szybciej. Wybór szpitala to dla naszego komfortu najbardziej, w awaryjnych sytuacjach powinni przyjąć w każdym mam nadziejęA te terminy to są na prowadzenie ciazy na nfz? Bo tam można też komercyjne wizyty odbywać. 2,5 roku temu na wizytę czekałam 3 tyg prywatnie do dr Kajdy lub do dr Modzelewskiego