Cyrknakółkach
Fanka BB :)
Ja mam 2 tys w witaminach i jeszcze 2 tys biorę dodatkowo, bo w badaniach wyszło poniżej normy i lekarz zalecił suplementację.No właśnie ja też muszę dodać. Czyli 2000 plus 4000?
Jutro będę rozmawiała jeszcze z lekarzem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam 2 tys w witaminach i jeszcze 2 tys biorę dodatkowo, bo w badaniach wyszło poniżej normy i lekarz zalecił suplementację.No właśnie ja też muszę dodać. Czyli 2000 plus 4000?
Jutro będę rozmawiała jeszcze z lekarzem.
11+1 i znajduje tak od 9 mniej wiecejO super, też widziałam na vinted że bardzo dużo tych detektorów jest. Ale gdzieś tez czytalam, że wyłapują dopiero po 16 tc. A ty w którym jesteś tc? Ładnie bez problemu znajdujesz tętno?
Mam 24.40 to trochę nisko,a jeszcze nie odstawiłam przed badaniem więc pewnie jeszcze niżej.Ja mam 2 tys w witaminach i jeszcze 2 tys biorę dodatkowo, bo w badaniach wyszło poniżej normy i lekarz zalecił suplementację.
Robiłaś badania,żeby sprawdzić?Ja nie biore dodatkowej, bo w tym co biorę jest 2000 j., czyli tyle ile powinnam brac![]()
Robiłam przed sama ciąża i było ok, zrobię sobie przy okazji kolejnych badań i zobaczymy czy zostawić dawkę.Robiłaś badania,żeby sprawdzić?
Ja mam wizytę za tydzień u swojego lekarza, może poznam płeć ale wątpię bo słaby sprzęt więc pewnie będę musiała poczekać na drugie prenatalneTo my z moim M. szykujemy sobie mieszkanie (może w styczniu - marcu będzie gotowe) i potrafię 2-3h tapetę zrywać i farbę skrobać szpachelką ale po tym wysiłku ból się odzywa i już staram się nie forsować za mocno żeby nie zaszkodzić
Moje maleństwo też 6,4 miało na prenatalnych i też płci się nie dowiedziałam ale cierpliwie czekam![]()
Kurcze to dobrze,że poruszyłas ten temat bo zylabym w nieświadomości . Też pogadam ze swoim lekarzem o tym, moze powinno się suplementowac dodatkowo tą witaminę.Minimalna. Ja właśnie zrobiłam dzisiaj i bez szaleństwa,a nie odstawiłam suplementu przed badaniami więc pewnie jeszcze niżej.