Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
To tak jak u mnieU mnie też z 7.05 na 4.05 wychodziło na prenatalnych ale, że to nie mój lekarz prowadzący to mówi, że zmieniać nie będzie i tak![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tak jak u mnieU mnie też z 7.05 na 4.05 wychodziło na prenatalnych ale, że to nie mój lekarz prowadzący to mówi, że zmieniać nie będzie i tak![]()
no dokladnie takTylko właśnie podkreślam, ze suplementacja 4kj może nic nie dać, jeśli ktoś ma niedobór. Ja z lekkiego niedoboru przed ciąża wychodziłam 3 miesiace suplementując 8000, a później do 38 doszłam w pół roku, suplementujac 4000Uzupełnienie niedoboru wit D3 wcale nie jest takie proste.
A co wysoka?No ulżyło mi mega ... Jedynie że powiedział że po wyniku bety mogę mieć mdłości i wymioty że mogą się zacząć a się cieszyłam że mnie ominęło heh .. ale nie powiedziane też że będę miała
Tak że wysoka jest . Ale dobrze wysoką bo by się martwił jakby była niskaA co wysoka?
Tak że wysoka jest . Ale dobrze wysoką bo by się martwił jakby była niska
A z ciekawości jaki wynik miałaś?Tak że wysoka jest . Ale dobrze wysoką bo by się martwił jakby była niska
A już Ci pisze .A z ciekawości jaki wynik miałaś?
To ja mam dużo mniej może dlatego zero mdłościA już Ci pisze .
Wolne bhg 118.7 iu a pappa 2.650
No ja też nie mam mdłości ani wymiotów . Zdzwiilam się jak mi powiedział .. ale może niekoniecznie będę miałaTo ja mam dużo mniej może dlatego zero mdłości![]()