Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Wokoło też chłopcy.Moja lekarka powiedziała,że nie pamięta kiedy prowadziła ciążę z dziewczynka,sami chłopcy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wokoło też chłopcy.Moja lekarka powiedziała,że nie pamięta kiedy prowadziła ciążę z dziewczynka,sami chłopcy![]()
Ja czekam jeszcze 3 tygGratulacje Dziewczyny udanych prenatalnychKTo jeszcze czeka na prenatalne?
Ja po wczorajszym USG trochę spokojniejsza jestem, czekam teraz na Nifty jak na szpilkach i z utęsknieniem na odpuszczenie mi w sprawie mdłości. Dziś miałam taką godzinę, że leżałam zwinięta w kłębek i czekałam czy będę wymiotować czy nie. Teraz takie 7/10 to do wytrzymania![]()
Ja tego nie biorę jeszcze za pewnik,chociaż moja lekarka była zdecydowana na bank..poczekam do II prenatalnychJa pewnie jedyna 01.11?
Ale super się czyta wieści z prenatalnych u nas, same dobre informacje
Właśnie kojarze tez z poprzedniej grupy, ze wydawało się, ze mamy samych chłopców, dziewczynki wysypywały się dopiero z nifty albo lekko po prenatalnych![]()
Ja też się jeszcze do myśli że b dzie chłopiec nie przyzwyczajam. Choć fajnie by było bo w domu już córka więc byłaby parka.Ja tego nie biorę jeszcze za pewnik,chociaż moja lekarka była zdecydowana na bank..poczekam do II prenatalnych![]()
To ja tak miałam jak byłam na lipcowych mamach, urodziłam 27.07 wiec prawie wszystkie były już poJa czekam jeszcze 3 tygtermin mam na koniec maja, więc będę że wszystkim ostatnia wsrod Was
![]()
Ja za 2,5 tygodnia...też końcówka mają, czuje się w tyleJa czekam jeszcze 3 tygtermin mam na koniec maja, więc będę że wszystkim ostatnia wsrod Was
![]()
Ja też po koniec maja, prenatalne 22.11. dopieroJa czekam jeszcze 3 tygtermin mam na koniec maja, więc będę że wszystkim ostatnia wsrod Was
![]()
Ja też jeszcze tak w 90% że chłopiec, może mój Doktor dzisiaj coś powie,chociaż on jest ostrożny .Ja też się jeszcze do myśli że b dzie chłopiec nie przyzwyczajam. Choć fajnie by było bo w domu już córka więc byłaby parka.