Wesola20
Zaciekawiona BB
Ja też prenatalne za prawie 3 tygodnieJa czekam jeszcze 3 tygtermin mam na koniec maja, więc będę że wszystkim ostatnia wsrod Was
![]()
A termin na 26.05
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też prenatalne za prawie 3 tygodnieJa czekam jeszcze 3 tygtermin mam na koniec maja, więc będę że wszystkim ostatnia wsrod Was
![]()
Bardzo mi przykro , przytulam Cię mocno !Wracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
Bardzo mi przykro. Bądź teraz silna.Wracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
ehhWracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
Ja nie wiem jak to działa ..covid mega zaraźliwy..ja załapałam od mojej zmienniczki z grupy .. chodziła z covidem tydzień do pracy, bo myślała, że to przeziębienieU mnie córka na kwarantannie kontakt ze żłobka (na szczęście on zdrowa). To nasza pierwsza kwarantanna.
Ani ja się nie przyzwyczajam do płci. Chcemy do świąt wyremontować pokoik dla malucha i będzie biało -szary takie kolory unisexJa też jeszcze tak w 90% że chłopiec, może mój Doktor dzisiaj coś powie,chociaż on jest ostrożny .