Kochana strasznie mi przykro!!Wracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana strasznie mi przykro!!Wracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
Bardzo mi przykro. Na jakim etapie ciąża obumarła?Wracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
bardzo, bardzo mi przykro! Tulę Cię z całych sił.Wracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
Lekarz stwierdził, że jakieś 1.5 tyg temu, dziś jest 9+5Bardzo mi przykro. Na jakim etapie ciąża obumarła?![]()
Przykro mi bardzo. Mam nadzieje że jeszcze w niedalekiej przyszłości zostaniesz mamą. Wiem ze czas u Ciebie troszke goni ale bądź dobrej myśli. I myśl o nas ciepło, my na pewno będziemyLekarz stwierdził, że jakieś 1.5 tyg temu, dziś jest 9+5
Dziękuję za wsparcie, staram się mówìc sobie, że tak miało być. Teraz muszę przeżyć ten szpital..Przykro mi bardzo. Mam nadzieje że jeszcze w niedalekiej przyszłości zostaniesz mamą. Wiem ze czas u Ciebie troszke goni ale bądź dobrej myśli. I myśl o nas ciepło, my na pewno będziemy![]()
Strasznie mi przykroDziękuję za wsparcie, staram się mówìc sobie, że tak miało być. Teraz muszę przeżyć ten szpital..
Ja, ja, ja już się nie mogę doczekaćGratulacje Dziewczyny udanych prenatalnychKTo jeszcze czeka na prenatalne?
Ja po wczorajszym USG trochę spokojniejsza jestem, czekam teraz na Nifty jak na szpilkach i z utęsknieniem na odpuszczenie mi w sprawie mdłości. Dziś miałam taką godzinę, że leżałam zwinięta w kłębek i czekałam czy będę wymiotować czy nie. Teraz takie 7/10 to do wytrzymania![]()