Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja też tak myślałam, dlatego byłam zaskoczonaTo szybko płeć poznalyecie. Ja byłam w 13+2 na badaniach. Lekarz pokazal krocze i powiedział, że to może być wszystkoi on mówi od 16 tygodnia dopiero
![]()
Mam 170 i wózek okfajny, ale kojarzą mi się takie wózki, że są dla niskich osób? Prawda czy fałsz? Ze mnie kawał baby![]()
Moj prowadzący też zawsze od 16, ale tak się mały Leon ułożył,że nie było wątpliwości. Chociaż ja to nadal tak 90%,że się zgadza(niby 2 lekarzy potwierdziło),teraz wizytę akurat mam w 16 to liczę od Leon dalej ma ogonekTo szybko płeć poznalyecie. Ja byłam w 13+2 na badaniach. Lekarz pokazal krocze i powiedział, że to może być wszystkoi on mówi od 16 tygodnia dopiero
![]()
czyli mąż w syna celuje? Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!
@nutka83 matko trzy córki! To jest wyczyn! Brawo Wy!
Jak wszystkie podrosną i zacznie się rewia mody to współczujęale za to jaka pomoc w domu hm? Mają smykałkę do gotowania?
@ewaa000000 dokładnie byleby zdrowe! We wcześniejszej ciąży marzyliśmy o synku, jakoś nie czułam się gotowa na córkę i się sprawdziło![]()
Ja nie znoszę tych zmian czasu, chociaż ta jest dla mnie gorsza niż ta wiosenna. Nie wiem czemu ale już sama myśl o tym jakoś źle na mnie wpływa. Przez kilka dni cały rytm dnia mam rozbity.Hej dziewczyny ! Jak tam odczułyście jakoś zmianę czasu ?? Ja bym nie odczuła gdyby nie dzieciakisię im poprzestawiało i we dwójkę wstają o 4.30 a mamuśka by chętnie jeszcze po spała
miłego dzionka !
Moja Maja nigdy nie bewiła się lalkamiwłaśnie mnie przeważało że za bardzo stereotypowo wychowany ją na księżniczkę, a nie na szczesliwą, znającą swoją wartość kobietę. Ale teraz już jestem gotowaze straszym bratem nie ma opcji, że będzie się bawić tylko lalkami
kiedyś z koleżanką rozmawiałyśmy, że zabawki dla dziewczynek to takie jednorodne a jednak chłopcy mają większe możliwości zainteresowań.
Tzn?Ja tak. Oczywiście nie wiedziałam tes o której brać duphaston, o której mierzyć cukier [emoji15] nienawidzę tych zmian czasu, ja i tak budzę się wcześnie więc wczoraj miałam masakrycznie dłuuugi dzień i spać mi się chciało już o 19.