Czytam każdy nastawia się na dziewczynke . Ale znalazłam chodz ktoś nastawił się na chłopca tak jak jaOoo a ja liczę na chlopakacóre już mamyv
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czytam każdy nastawia się na dziewczynke . Ale znalazłam chodz ktoś nastawił się na chłopca tak jak jaOoo a ja liczę na chlopakacóre już mamyv
mąż to już wgl wymyśla imiona dla chłopca, mówi do brzucha jakby był pewien, że tam siedzi chłopiecCzytam każdy nastawia się na dziewczynke . Ale znalazłam chodz ktoś nastawił się na chłopca tak jak jau nas tez dziewczynka już lata i pyskuje
![]()
A może wyczowa że będzie ten wymarzony Syn i będzie grał z tata w piłkęmąż to już wgl wymyśla imiona dla chłopca, mówi do brzucha jakby był pewien, że tam siedzi chłopiecja też chciałabym chłopaka, ale z tyłu głowy siedzi, że to może być dziewczynka
ja mam siostrę i jesteśmy super zgrane, więc to też super gdyby była druga córka
Może boleć od duphastonu, może od stresu, albo od leżenia...Dziewczyny, Was też po duphastonie boli głowa? Jestem w szpitalu od soboty i dają mi tu 3 tabletki dziennie i od wczoraj strasznie boli mnie głowaczytałam że takie może mieć skutki uboczne.. chyba że to reakcja obronna na zamknięcie w szpitalu
![]()
O kurczę, super! Podwójnie gratulujeCzy ktoś z Was doznał takiej niespodzianki jak ja?
Na ostatnim USG odkryto, że są 2 sztuki...
"Trochę" jestem przerażona...
Czyli dziś jeszcze szpital? Dość długo Cię trzymają, wiesz może, kiedy odzyskasz wolnosc?Dziewczyny, Was też po duphastonie boli głowa? Jestem w szpitalu od soboty i dają mi tu 3 tabletki dziennie i od wczoraj strasznie boli mnie głowaczytałam że takie może mieć skutki uboczne.. chyba że to reakcja obronna na zamknięcie w szpitalu
![]()
To normalne ze jesteś w szoku i przerażona, ja też bym była.Czy ktoś z Was doznał takiej niespodzianki jak ja?
Na ostatnim USG odkryto, że są 2 sztuki...
"Trochę" jestem przerażona...