reklama

Majowe Mamy 2022

Też chciałam kupić ale potem jednak zrezygnowałam. Czytałam że we wczesnych tygodniach ciężko wychwycić tętno a już niedługo będzie czuć ruchy dziecka więc w sumie uznałam że nie będę kupowała jednak 😊
Właśnie ja jestem straszną panikara.. a mój lekarz nie na każdej wizycie robi usg. 🙂jeszcze się nie zdecydowałam..Ale pamiętam jak w ciąży z córką, jak się nie ruszała to się denerwowałam. Więc może się ten detektor przyda 😉

reklama
Hej dziewczyny 😊 w końcu i Ja mogę dołączyć. Jestem już po prenatalnych i wszystko jest ok😊 ostatnie 2 ciążę poronione w 8 i 10 tyg. Ostatnia w dniu Matki😔 teraz jestem w 13+5 według USG a z OM 14+4 i mam nadzieję że już wszystko będzie dobrze😊
Trzymam kciuki za Twojego maluszka! Pewnie jest bardzo silnym dzieckiem 🥰

Poczekaj na interpretacje lekarza. Te wyniki nic nie mówią bo lekarza wpisuje je do programu który wylicza ryzyko na podstawie wieku wywiadu itp dlatego u jednego będzie wieksze a u innego mniejsze ryzyko przy takim samym wyniku
Kochana ja to wszystko wiem, ale oczywiście moj glupi mozg każe mi się martwić 😆
No nic, idę przewietrzyć umysł na spacerze z córką. Pozniej dokończę zamówiony tort i zacznę piec koleje biszkopty na sobotnie torty. Jak zajmę czymś myśli to nie będę analizować 😆

Dziewczyny, czy któraś z Was zmagała się z insulinooporościa ? I otyłością trzewna ? To jest otyłość w granicy poniżej piersi az di można powiedzieć miednicy...
Czyli stan jakby się było w 5mcu ciąży a w rzeczywistości tej ciąży nie ma.

Mam ten problem od kilku lat i nie umiem sobie z tym poradzić. Zanim bylam w ciąży to mi ludzie gratulowali....

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was zmagała się z insulinooporościa ? I otyłością trzewna ? To jest otyłość w granicy poniżej piersi az di można powiedzieć miednicy...
Czyli stan jakby się było w 5mcu ciąży a w rzeczywistości tej ciąży nie ma.

Mam ten problem od kilku lat i nie umiem sobie z tym poradzić. Zanim bylam w ciąży to mi ludzie gratulowali....
A może to wcale nie jest otyłość trzewna ? Może rozejście mięśni prostych brzucha? Chyba ze diagnozowalas się w tym kierunku. Z mojego doświadczenia częste " ciążowe brzuchy " okazywały się rozejściem mm.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry