marzycielkaa
Fanka BB :)
mi ten maj też bardzo pasował.. Ale termin z USG 30 kwiecień i będzie cesarka, także już się nie łudzę na majDokładnie.Ale wraz mi ten maj w głowie gra, że będę zaciskała do 1go
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi ten maj też bardzo pasował.. Ale termin z USG 30 kwiecień i będzie cesarka, także już się nie łudzę na majDokładnie.Ale wraz mi ten maj w głowie gra, że będę zaciskała do 1go
![]()
Ja z usg też 30.04, a om 5.05, ogólnie chciałbym 28.04 ccmi ten maj też bardzo pasował.. Ale termin z USG 30 kwiecień i będzie cesarka, także już się nie łudzę na maj![]()
Może się uda kwiecień u ciebieJa z usg też 30.04, a om 5.05, ogólnie chciałbym 28.04 cc
Tak,na pewno. Doktor mówił już że ostatni tydzień kwietnia cięcie zrobimy.Może się uda kwiecień u ciebie![]()
Ja zawsze chciałam żeby to był majMi sie zawsze marzył maj [emoji3590] i chyba się uda bo termin na 21.05.
Syn czerwiec i było superJa zawsze chciałam żeby to był majAle nie zawsze pykało to tak jak się chce. Więc mam córkę z sierpnia. Ale zaraz juz zimno się robi. A tak całe lato przed nami ❤