Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od ilu dostałaś insulinę?Wow, Wy już nie śpicieJa dzisiaj tylko 6 godzin, cała spięta i obolała się obudziłam. Już drugi dzień mam z rana cukier 92-93 więc dokładamy wieczorem jednostkę insuliny
To czekanie na wyniki Nifty mnie wykończyLedwo się obudzę, chwytam za komórkę, a tam nic...może jutro
![]()
Ja chodzę do diabetologa bo nie robię krzywej.Kurcze ja odkąd zaczelam dietę, moje cukry są w granicach 90-93. I w sumie tak na logikę to taki poziom cukru to chyba az tak bardzo grozny dla dziecka nie jest co? Moja Pani dr kazała czekać do wizyty czyli do jutra i mi powoe co i jak ale o żadnym umawianiu się do diabetologa nie bylo mowy. Wczesniej cukier na poziomie 99-98. Wiec troszke dieta obniża, muszę chyba lepiej podejsc do tematu w takim razie
Miałam zacząć od 4, ale zaczęliśmy od 1 (tylko na pierwszą noc), potem 2, a potem 3 i na tych trzech miałam cały czas rano 85-86, a od dwóch dni klapa, 92 i 93 dziś więc dołożymy tę 4 i zobaczymyOd ilu dostałaś insulinę?
Ja w poniedziałek mam diabetologa,tak myślę co powie na te moje ranne cukry. Jak mam 100% dobre jedzenie to ok,odpuszczę ciut i trochę więcej tak 92-5
Chodziło mi od jakich cukrów dostałaś insulinę?źle napisałam.Miałam zacząć od 4, ale zaczęliśmy od 1 (tylko na pierwszą noc), potem 2, a potem 3 i na tych trzech miałam cały czas rano 85-86, a od dwóch dni klapa, 92 i 93 dziś więc dołożymy tę 4 i zobaczymyObstawiam, że ten stres, który teraz czuję czekając na Nifty i prenatalne jednak ma tu coś do rzeczy
![]()
Ja miałam rano prawie zawzze 95, 96Chodziło mi od jakich cukrów dostałaś insulinę?źle napisałam.
Tak,stres daje w kość.
Ja też będę miała dwójke pandemicznaDokładnie. Ja będę miała dwoje dzieci pandemicznych![]()