Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja również nie jestem szczepiona przeciw COVID, moja lekarka powiedziała,że gdy się zdecyduje to dopiero po 16 tygodniu ciąży i wyłącznie Pfizer. Nie wiem co mam robić,po prostu mam obawy..Tego się boję najbardziej..dlatego pytam lekarza I się szczepienie w takim razie.
No właśnie stacje też kupię . Są chyba takie termometry co pokazują wilgotność .
Jakie ci wyszło ryzyko wcześniejszego porodu?Hej wczoraj przyszły mi wyniki PAPPA i stwierdzono niskie ryzyko Trisomii ale zwiększone ryzyko IUGR I Preeklampsji lekarz napisał żeby brać acard 150 raz dziennie no ale stres już jestwizyta dopiero 24 listopada
![]()
O super dzięki to się rozejrze jak będę bo się remontujemyNawet w marketach budowlanych koszt oko 15 złZobacz załącznik 1333265
Ja też mam zwiększone ryzyko i też kazał mi teraz brać 150 bo brałam 75Hej wczoraj przyszły mi wyniki PAPPA i stwierdzono niskie ryzyko Trisomii ale zwiększone ryzyko IUGR I Preeklampsji lekarz napisał żeby brać acard 150 raz dziennie no ale stres już jestwizyta dopiero 24 listopada
![]()
Jak ja rodziłam w lipcu to były wszędzie wstrzymane rodzinne. Później zaczęli luzować. Koleżanka rodziła we wrześniu to mógł być partner jeszcze 2h po porodzie. A potem im dalej tym więcej miejsc luzowaliA jak z porodem w pandemii ? Maz mógł być obecny przy porodzie ?
Myślę że warto napisać. Leży tam sama na pewno przyda jej się wsparcie. A pewnie wiele osób boi się pisać żeby nie przeszkadzać i jej się tam nudziDziewczyny właśnie dowiedziałam się o ciazy kogoś z rodziny… termin podobny, kwiecień. Dowiedziałam się, bo dziewczyna zlapala covid, a teraz trzymają ją już w szpitaluTo dość bliska rodzina, jeszcze nie mówili nikomu oprocz rodziców, a do tego są w Polsce, tak daleko
Ale czuje się na maxa bezsilna, nawet nie znam szczegolow. Wypada się odezwać do niej bezposrednio, czy powinnam dać jej teraz spokój?