Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,Dzień dobry wszystkim! U nas już lepiej zdrowiejemy , dzisiaj mam ostatni dzień z antybiotykiem ale powiem wam że nadal nos nie jest do końca drożny i mnie przytykate zatoki mnie wykończą
Ja jutro też mam prenatalne na godzinę 9, od wczoraj się już stresuję , dodatkowo to co się wyprawia w naszym już chorym kraju mi nie pomaga i jeszcze sytuacją z ta biedna dziewczyną, co ona musiała biedna czućwiedziała że umiera.. dzisiaj będzie o tym reportaż w Uwadze, z jednej strony zastanawiam się czy oglądać bo ja jestem okropnie wrażliwy człowiek i przejmuję się dosłownie wszystkim
Dzisiaj od rana czuję takie rozpieranie w dole brzucha i ucisk na pęcherz co chwilę biegam do toalety,
Trzymajcie kciukasyjutro bo naprawdę mam prze ogromny stres i bardzo chcę mieć już to badanie za sobą.
Większość z was robi nifty i pappa, dla mnie te badania nie są na moją kieszeń niestety więc muszę wierzyć że prenatalne da mi ta pewność.
Hmm, ok, czyli o ten 16 tydzień chodzi, żeby jak najwięcej przeciwciał maluch miał gdy się urodziJa również nie jestem szczepiona przeciw COVID, moja lekarka powiedziała,że gdy się zdecyduje to dopiero po 16 tygodniu ciąży i wyłącznie Pfizer. Nie wiem co mam robić,po prostu mam obawy..
Powiedziała,że to będzie moja decyzja,ale ma dwa przypadki pacjentek niezaszczepionych i dzieci po urodzeniu zostały zarażone w szpitalu. ..i oczywiście ciężko z nimi było.
Dziewczyny proszę poradź cię coś, absolutnie nie jestem przeciwniczką szczepień,po prostu się boje
SuperDziewczyny, dostałam wyniki NiftyWszystko ok, z 20 razy oglądałam wyniki, nawet w przypadkowych odkryciach spoza zakresu nic nie wykryto
Ogromna ulga, byłam coraz bardziej przerażona w kontekście tego co się dzieje w naszym kraju. Najlepsze...my byliśmy na 99% przekonani, że będzie dziewczynka! A to mały chłopiec[emoji2][emoji173] WOW[emoji3059] Oczywiście będę się stresować dalej, szczególnie do USG genetycznego w przyszłym tygodniu...ale może będę trochę spokojniejsza teraz
![]()
Jejku, super! Potrzebuje dziś dobrych informacji desperacko, wiec dziękiDziewczyny, dostałam wyniki NiftyWszystko ok, z 20 razy oglądałam wyniki, nawet w przypadkowych odkryciach spoza zakresu nic nie wykryto
Ogromna ulga, byłam coraz bardziej przerażona w kontekście tego co się dzieje w naszym kraju. Najlepsze...my byliśmy na 99% przekonani, że będzie dziewczynka! A to mały chłopiec
❤ WOW
Oczywiście będę się stresować dalej, szczególnie do USG genetycznego w przyszłym tygodniu...ale może będę trochę spokojniejsza teraz
![]()