Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam synka o imieniu Ksawery ,a mój teść to LeonardMi dla chłopczyka podoba się, Aleksander, Mikołaj, Ksawery, Ignacy no i oczywiście Leoś..Ale w dłużej wersji Leonard![]()
U nas też będzie StaśMam synka o imieniu Ksawery ,a mój teść to Leonarda mój brat to Mikołaj
mój starszy syn to Kajetan . My w sumie bardzo nastawiamy się na dziewczynkę ,mąż w szczególności i mamy wybrane imię od dawna Kornelia, natomiast jeśli trzeci raz ustrzelił mąż syna
to będzie Konstanty bądź Stanisław.
Dziewczyny! Można brać Apap w ciąży,prawda ??
U mnie wyszło 1:117 i powiedział mi ze mam się nie przejmować bo to marginalny odsetek, z tym ze w historii mam samo poronienie…Właśnie nie wiem czy to nie duża szansa na przedwczesny, poprzednie ciąże były przed terminem ..obie i pewnie gin wpisał to do wywiadu. Będę mieć spotkanie z genetykiem z kliniki 18 listopada.. wszystko sobie spisze o co chcę zapytać![]()
Mężowi podoba się imię Lena a ja chciałabym LilianneJa zawsze chciałem Nataniela i Lilianne. Mam.
Teraz jeśli faktycznie Syn to będzie Leon. Nataniel wybierał imię dla brata.
Dziewczynka miała być Zuzanna
U nas co do imion była krótka piłka... Ja wybieram pierwsze, drugie córka i partner mają ustalić między sobąMężowi podoba się imię Lena a ja chciałabym LilianneChyba będzie dylemat
jeśli będzie synek to jednomyślnie Aleksander
A to na pewno. Mnie spadło prawie o 50%,bo jeden w terenie drugi przed 37Właśnie nie wiem czy to nie duża szansa na przedwczesny, poprzednie ciąże były przed terminem ..obie i pewnie gin wpisał to do wywiadu. Będę mieć spotkanie z genetykiem z kliniki 18 listopada.. wszystko sobie spisze o co chcę zapytać![]()