Hmmmm
Fanka BB :)
Jak czytałam część może zakończyć się nawet bezobjawowo... Póki luźno wisi jest okjestem załamana... Najgorzej że jakiś specjalista w tej dziedzinie jest w Gdańsku a ja mieszkam na podkarpaciu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak czytałam część może zakończyć się nawet bezobjawowo... Póki luźno wisi jest okjestem załamana... Najgorzej że jakiś specjalista w tej dziedzinie jest w Gdańsku a ja mieszkam na podkarpaciu...
jeśli jesteś z podkarpacia, polecę ci specjalistę od USG dr Szajner ( rzeszów) Lekarz specyficzny, ale podobno najlepszy jeśli chodzi o USG. Ma też certyfikaty i robi badania genetyczne.jestem załamana... Najgorzej że jakiś specjalista w tej dziedzinie jest w Gdańsku a ja mieszkam na podkarpaciu...
Ja biorę duphaston tzn juz jutro kończę i nie zauważyłam zeby mdłości sie nasilałyDziewczyny czy któraś z Was też bierze duphaston? Jeśli tak czy to możliwe, że mdłości nasilają się po zażyciu czy tylko mi się tak wydaję?
Szczęściara.Ja biorę duphaston tzn juz jutro kończę i nie zauważyłam zeby mdłości sie nasilałytzn tez ich nie miałam jakiś mega dużych
właśnie on mi robił prenatalne. Nic a nic nie mówił na ten temat... Mówił że USG wygląda ok. Teraz myslam jechać do Tomasza Góry do Jasionki.jeśli jesteś z podkarpacia, polecę ci specjalistę od USG dr Szajner ( rzeszów) Lekarz specyficzny, ale podobno najlepszy jeśli chodzi o USG. Ma też certyfikaty i robi badania genetyczne.
Może to zbieg okoliczności, ale od kilku dni biore tylko polowe progesteronu i mam mdłości mniejsze o 80%, skończę listek i schodzę do zera. Ale to faktycznie może być zbieg okoliczności, bo w okolicach moich najgorszych mdłości, jest peak beta hcg, a to on powoduje takie jazdy :/ 10-12 tydzień. Ty pewnie tez nie będziesz już długo miała duphastonu, nie?Dziewczyny czy któraś z Was też bierze duphaston? Jeśli tak czy to możliwe, że mdłości nasilają się po zażyciu czy tylko mi się tak wydaję?
Mam nadzieję że skończy się branie duphastonu i te mdłości teżMoże to zbieg okoliczności, ale od kilku dni biore tylko polowe progesteronu i mam mdłości mniejsze o 80%, skończę listek i schodzę do zera. Ale to faktycznie może być zbieg okoliczności, bo w okolicach moich najgorszych mdłości, jest peak beta hcg, a to on powoduje takie jazdy :/ 10-12 tydzień. Ty pewnie tez nie będziesz już długo miała duphastonu, nie?
jeszcze jest Jacek Śliwa, też słyszałam o nim bardzo dobre opinie. Dr Góra też podobno świetny specjalista, także jesteś w dobrych rękach. Tylko pewnie musisz się czaic na terminy bo u tych najlepszych lekarzy znikają bardzo szybkowłaśnie on mi robił prenatalne. Nic a nic nie mówił na ten temat... Mówił że USG wygląda ok. Teraz myslam jechać do Tomasza Góry do Jasionki.
W Gdańsku podobno prof. Krzysztof Preis.
Mam nadzieję i o to się modlę bo w sumie tyle mi zostało.. Żeby się to wchłonęło jeszcze albo w ogóle żeby to była pomyłka.